Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Heidi Klum opäť na móle: Krásna a vo forme len päť týždňov po pôrode!

Heidi Klum Zobraziť galériu (14)
Heidi Klum

NEW YORK - Usmiata, sexi a so závideniahodnou figúrou! Tak sa za veľkou mlákou predstavila nemecká modelka Heidi Klum (36), ktorá sa po niekoľkomesačnej pauze vrátila medzi elitu módneho sveta. Hoci len uprostred októbra vytiahla päty z pôrodnice, na móle zožala obrovský úspech. A to plným právom!

Klumovej rodina sa rozrástla 9. októbra, keď známa blondínka porodila svojmu čokoládovému manželovi Sealovi štvrté dieťatko. Hoci novopečená mamička bola z dcérky Lou radosťou bez seba, pôrod pre ňu znamenal koniec slastného leňošenia a začiatok prísneho tréningového programu. Odborník na zhadzovanie prebytočných kilogramov dokonca býval priamo v jej domácnosti - termín každoročnej šou výrobcu bielizne Victoria's Secret sa totiž nezadržateľne blížil!

Aj keď sa Heidi mala počas veľkolepej noci predstaviť len v úlohe moderátorky, fanúšikov nakoniec príjemne prekvapila a popôrodné krivky prevetrala v jednom z pripravených modelov. Nahodená vo fialovom korzete a v šatách vyzdobených lístím i vlečkou z bieleho tylu uviedla časť prehliadky nazvanú Očarujúci les. Vyniknúť však nechala len svojim kyprím vnadám. Bruško aj nohy zostali oproti ostatným modelkám ďaleko viac zahalené, pretože ako aj samotná hviezda priznala, osobná váha jej ešte stále neukazuje pôvodnú hmotnosť: "Som rozhodne jednou z najťažších medzi tlupou tridsiatich dievčat v tejto šou. Stále mám 9 kíl navyše, ktoré musím zhodiť."

Heidi Klum opäť na
Zobraziť galériu (14)

Program štvrtkovej noci, ktorý bude 1. decembra vysielať stanica CBS, obohatila aj hudobná diva Fergie. Tá to na pódiu rozbalila v smaragdovej róbe s vlečkou a obnaženými nohami mohla s kľudným svedomím konkurovať aj mnohým modelkám predvádzajúcim sexi kúsky spodnej bielizne.

Heidi Klum opäť na
Zobraziť galériu (14)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu