Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Spredu úchvatná diva, zozadu módna pohroma: Helena, toto ti nevyšlo!

Helena Christensen a jej dve podoby - spredu kráska v overale, zozadu trčiaca bielizeň. Zobraziť galériu (9)
Helena Christensen a jej dve podoby - spredu kráska v overale, zozadu trčiaca bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Šliapla vedľa! Aj keď má Helena Christensen (44) tie najlepšie roky kariéry dávno za sebou, ešte stále je považovaná za rešpektovanú ikonu modelingu. Tento týždeň však svoj hviezdny outfit celkom nezvládla. Zatiaľ čo spredu pôsobila okúzľujúco, na chrbte jej nevábne vytŕčala podprsenka.

Školácka chyba! Hoci Helene Christensen v kolónke vek už svietia dve štvorky a za sebou má bohaté skúsenosti z modelingovej brandže, naďalej sa objavuje na stránkach časopisov či v reklamných kampaniach. O to zarážajúcejšie pôsobí fakt, že sa odvážila na prehrešok, ktorý je nočnou morou všetkých štylistov. V outfite odhaľujúcom chrbát jej včera doslova „svietilo“ zapínanie spodnej bielizne.

Atraktívna brunetka si vo Veľkom jablku vyrazila na otvorenie vlasového salónu Blackstones. Na túto príležitosť zvolila vzdušný overal v elektrizujúcej modrej farbe, ku ktorému si obula pohodlné šľapky typu flip-flop. Svojím ležérno-elegantným imidžom všetkých hostí aj zástupcov médií ohúrila a ochotne im pózovala, ale len pri pohľade spredu. Outfit mal totiž na chrbte obrovský výstrih, ktorý špatil vykúkajúci kus ružovej bielizne.

Helena sa na podujatí medzi smotánkou objavila so súčasným partnerom Paulom Banksom, ktorý je hlavným spevákom a gitaristom v rockovej kapele Interpol. Zaujímavosťou je, že hudobníka a vychytenú modelku delí vekový rozdiel až deviatich rokov. Ako sa však zdá, Banksovi to neprekáža a Helena pri ňom aspoň duchom nestarne. Už sa totiž stihla presadiť aj ako dizajnérka a kreativity vraj má na rozdávanie. „V hlave mám množstvo nápadov a inšpirácií zo všetkého a mám v tomto biznise roky skúseností. Očividne tak trochu absorbujete zo všetkého, čo vás obklopuje a niekde začnete,“ prezradila na margo svojej kolekcie. Vkus má síce výborný, no na niektorých detailoch by mohla ešte popracovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu