Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zo sexsymbolu zaguľatená hviezda: Leo, musíš zhodiť aspoň 15 kíl!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio

LOS ANGELES - Po lámačovi ženských sŕdc spred desiatich rokov nezostalo ani stopy! Jeden z najkrajších mužov Hollywoodu si potrpí na kvalitnú stravu, čo sa už začalo odrážať aj na jeho figúre. O bacuľaté líčka Leonarda DiCapria (34) však nie je záujem - musí chudnúť!

Americký herec, ktorý vstúpil do veľkého sveta filmu vďaka snímke Titanic, už dávno nemá postavu vtedajšieho štíhleho mladíka. Odvtedy sa totiž poriadne zaguľatil, čo si stihli všimnúť aj jeho známi. "Leonardo potrebuje zhodiť aspoň 15 kilogramov. Nedávno pribral a vyzerá dosť ochabnuto, čo nie je dobré predovšetkým kvôli tomu, že kamera pridáva kilá," prezradil zdroj portálu RadarOnline.

Leo našiel inšpiráciu dostať svoje telo opäť do formy v ponuke zahrať si v akčnom filme Inception. Stvárňovať by mal úradníka Jacoba Hastleyho, ktorý sa zapletie do prípadu vydierania. Koncom roka ho navyše čaká náročná scéna, v ktorej musí vyzerať vyziabnuto. Horúce prípravy na tento deň začali už teraz - obrovskou zmenou jeho životného štýlu.

Herecká hviezda sa už v týchto dňoch údajne trápi s mimoriadne prísnou diétou a neobchádzajú ho ani hodiny intenzívneho cvičenia. Hoci odopierať si kalorické pochúťky a schudnúť na požadovanú hmotnosť nebude jednoduché, podľa jeho kamaráta určite nezlyhá. Keď si vraj Leonardo niečo zaumieni, ide si tvrdohlavo za tým, až kým to nedosiahne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu