Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto sa váľa v posteli DiCapriova bývalá - úplne nahá!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (15)
Bar Refaeli

TEL AVIV - Ak ste doteraz nemali dôvod navštíviť exotickú krajinu Izrael, po zhliadnutí tohto videa možno zmeníte názor. Nezlákajú vás však pamiatky židovskej kultúry ani horúce počasie - pikantnú pozvánku dostanete od tamojšej krásky Bar Refaeli (24) v Evinom rúchu!

Izraelská rodáčka bola doteraz vo svete šoubiznisu známa ako sexi modelka, kráľovná plážovej módy a dlhoročná priateľka hollywoodskeho fešáka Leonarda DiCapria. Bar si je však veľmi dobre vedomá toho, s akými božskými krivkami sa narodila. Šikovne ich preto využila na zviditeľnenie svojej domoviny a ešte sa pritom stala aj súčasťou odvážneho umenia.

Čiernobiele video, ktoré zachytáva pehavú plavovlásku v tých najzmyselnejších polohách, bolo pravdepodobne natáčané v izraelskom hlavnom meste. Bar kompletne zbavená šiat predvádza v klipe slastné leňošenie v posteli, ktoré však v žiadnom prípade nepôsobí vulgárne - intímne partie zakrýva posteľná bielizeň alebo modelkine ruky. Návštevníci umeleckej výstavy, pre ktorú bolo video vyrobené, pravdepodobne odchádzajú s dojmom skutočne výnimočného zážitku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu