Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Geri, tie bikiny sú primalé! Veď ti visí brucho a vyliezajú prsia!

Geri Halliwell Zobraziť galériu (9)
Geri Halliwell

SARDÍNIA - Britská speváčka Geri Halliwell (36) sa poriadne zaguľatila! Jej vyziabnutá postava je nateraz minulosťou, s čím sa však ona sama zatiaľ pravdepodobne nestihla zmieriť - miniatúrne bikiny na nej praskajú vo švíkoch o ukazujú, čo všetko jej ochablo!

Odkedy sa bývalá Spajska premávala po pláži so superštíhlou figúrou, uplynulo zopár rokov a jej krivky nadobudli celkom iný, evidentne objemnejší rozmer. Geri to však buď tvrdohlavo odmieta pripustiť, alebo je jednoducho príliš lenivá na to, aby si obmenila garderóbu a siahla po väčšej veľkosti. Dôkazom sú zábery z talianskeho ostrova, na ktorom v týchto dňoch trávi letnú dovolenku so svojím najnovším objavom.

Hoci sa členka niekdajšej skupiny Spice Girls ešte v marci dušovala, že si s chlapmi dá minimálne jeden rok pauzu, už dva mesiace sa teší zo vzťahu s Henrym Beckwithom - synom zámožných obchodníkov s nehnuteľnosťami. Ten sa od nej momentálne nepohne ani na krok a neustále sa s ňou mazná aj pred zrakmi ostatných dovolenkárov. Geri pri tom vystavuje na obdiv svoje ovisnuté bruško a silikóny, ktoré jej vykúkajú spod vrchného dielu plaviek. Spodný diel má dokonca taký tesný, že sa jej zarezáva do kože.

Pehavá hviezda je vo vzťahoch pomerne prelietavá a partnerov strieda ako použité ponožky. V novembri minulého roka ukončila vzťah s americkým tanečníkom Ivanom Velezom a už o mesiac na to sa v jednom z talianskych nočných klubov dala dokopy s jachtovým magnátom Fabriziom Politim. Nový párik už o pár týždňov ohlásil zásnuby, ktoré v marci zrušil a každý z nich sa pobral vlastnou cestou. Geri sa vtedy veľkodušne oháňala rečami o celibáte, ktorý však nakoniec vydržala približne mesiac.

Geri, tie bikiny sú
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu