Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

To znie až neuveriteľne: Gombitová plánuje návrat na pódium?!

Marika Gombitová
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Šokujúce informácie! Zdá sa, že Marika Gombitová (52) sa po niekoľkých rokoch života v ústraní chystá opäť na pódium. Nie je vylúčené, že už o pár týždňov vystúpi na koncerte v Senci.

Podľa informácií českého denníku Aha! by mala Marika Gombitová vystúpiť pri príležitosti podujatia s názvom "Cez Slovensko na bicykloch za 5 dní". Ide o charitatívnu udalosť, do ktorej sa nezapájajú iba zdraví, ale aj handicapovaní športovci. Cieľom akcie je šírenie myšlienky, že "všetci sme si rovní."

Marika Gombitová, ktorá je už dlhé roky pripútaná na invalidný vozík, by sa mala objaviť na pódiu v Senci, kde tento cyklistický maratón 4. júla vyvrcholí. Keďže sa speváčka od roku 2002, kedy vystúpila na galavečere Zlatý puk, neukázala na žiadnej spoločenskej akcii, jej vystúpenie by bolo naozajstnou lahôdkou.

Informácie o jej prípadnom comebacku sme si overovali priamou u organizátora spomínaného podujatia. „Je pravda, že sa snažíme, aby na tej akcii Marika vystúpila. Sme s ňou v kontakte prostredníctvom ľudí, ktorí sú jej blízki,“ opatrne nám povedal manažér projektu Miroslav Buľovský, ktorý by jej vystúpenie nerád zakríkol.

Topky.sk oslovili aj Gombitovej blízkeho priateľa a textára Kamila Peteraja. Ten však takéto správy poprel. „Je to volovina. Dajte mi s takýmito otázkami pokoj,“ nervózne odvrkol a následne zložil telefón.

Nechajme sa teda prekvapiť, ako to dopadne. Okrem Mariky by sa mal podujatia zúčastniť aj jej kamarát Miroslav Žbirka, s ktorým kedysi hrávala v kapele Modus. Chýbať by nemal ani Peter Cmorik.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu