Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Gombitová šokuje: Po roku opäť prehovorila!

Marta Valentová s venovaním od Mariky Gombitovej. Zobraziť galériu (8)
Marta Valentová s venovaním od Mariky Gombitovej.

BRATISLAVA – Marika Gombitová (52) sa rozhodla prelomiť bariéru mlčania! Po svojich piatkových narodeninách nečakane kontaktovala fanúšičku Martu Valentovú, ktorá prevádzkuje speváčkinu internetovú stránku a svojimi rečami ju dohnala k slzám.

Po množstve prosieb a žiadostí sa Marika Gombitová rozhodla konať a odhodlala sa potešiť svojich fanúšikov. Urobila tak prostredníctvom pani Marty Valentovej, ktorá prevádzkuje na internetovej stránke www.marikagombitovaforum.sk jej fanklub.

„V piatok som jej zaniesla narodeninovú kyticu, tortu, darčeky a obraz na podpis. S tým, že keby mala chuť, nech nám to podpíše,“ spomína na Gombitovej narodeninový deň Valentová. Ako sama povedala, vraj ani nedúfala, že by Marika na to mohla zareagovať. O to väčší šok zažila v nedeľu popoludní.

„Okolo piatej mi zazvonil telefón. A bola to Marika. Zostala som v šoku. Povedala, že nám chce krásne poďakovať za darčeky a prácu na webstránke. Všetkým odkázala, že nás ľúbi,“ priblížila nám telefonický rozhovor Valentová, ktorá prezradila, že ju toto milé prekvapenie dohnalo k slzám. „Musela ma utešovať. Vôbec nepôsobila, že by mala depresívne stavy, ako sa píše,“ dozvedáme sa. V rozhovore, ktorý trval zhruba dvadsať minút, sa však vôbec nerozprávali o súkromí.

Marta Valentová sa tiež zhodou okolností živí tridsať rokov spevom. A Mariku Gombitovú považuje za svoj vzor. „Keď som ju počula v 70-tych rokoch spievať, točila sa so mnou celá zemeguľa. Očarila ma tým, aká bola,“ prezrádza dôvody, ktoré ju viedli k vytvoreniu spomínaného portálu.

O tom, že je Marika Gombitová skutočný fenomén, môže svedčiť aj nová neautorizovaná kniha o jej živote, ktorá sa pripravuje v Českej republike. Dielo od autorov Václava Nekvapila a Miroslava Graclíka sľubuje podľa ich slov atraktívne čítanie. „Okrem niekoľkých raritných materiálov a doteraz nezverejnených fotografií bude v knihe aj farebná príloha a kompletná diskografia toho, čo kedy Marika nakrútila a vydala,“ dozvedáme sa. Na pulty českých predajní by sa mala dostať 13. októbra. K slovenským čitateľom o čosi neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu