Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otužilá Halle Berry: Po ulici behala polonahá!

Halle Berry Zobraziť galériu (10)
Halle Berry

VANCOUVER – Kráska sa rozhodla potešiť všetkých mužských fanúšikov. V zábere z pripravovaného filmu opäť ukazuje, že sa na svojom tele stále nemá za čo hanbiť.

Ani krutá kanadská zima nezabránila sexi herečke v natáčaní. Pri teplote -7°C vybehla len sporo odetá na ulicu. Práve v tomto okamihu povolilo Halle (42) priliehavé kožené oblečenie a odhalilo tak časť jej dokonalých partií.

Natáčanie aj napriek tejto malej nehode pokračovalo ďalej, až kým sa zmätená hrdinka s afro účesom nezrútila pod auto. To už ale prebiehalo podľa scenára.

Vo filme Frankie and Alice sa hlavná postava snaží vyrovnať so svojou rozštiepenou osobnosťou, ktorá ju dostane do nejednej problematickej situácie. Pre čo najlepšie stvárnenie svojej role si herečka naštudovala odbornú knižku zaoberajúcu sa diagnostikovaním a liečením porúch osobnosti.

Či sa tvorcovia filmu rozhodnú scénku kvôli obnaženému prsníku nakoniec vystrihnúť, je zatiaľ otázne. O Halle je ale dobre známe, že sa ukazovaniu svojej skvelej postavy nebráni. Necháme sa teda prekvapiť.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu