Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zdržanlivý Will Smith: S erotickými scénami mu pomáha manželka

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Obľúbený americký herec dokázal už dokonale stvárniť nespočetné množstvo filmových postáv. Jedna vec mu robí ale stále veľké problémy. Sú ňou pikantné posteľové scénky.

Svoj hlavný problém vidí sympaťák Will Smith (40) vo výchove. Počas jeho dospievania mala na jeho vývoj veľký vplyv jeho babka. „Moja stará mama bola naozaj neústupčivá v zásadách, ako sa majú chovať muži k ženám,“ spomína herec.

Akonáhle príde pri filmovaní na milostné radovánky, začne sa hviezda akcie a humoru cítiť viac ako nepohodlne. Dôvodom jeho rozhorčenia je pocit akéhosi legálneho podvádzania s cudzou ženou, ktorý v sebe nedokáže potlačiť.

Keď však mala jeho plachosť reálne ohroziť kvalitné filmové zábery s kráskou Rosario Dawson v novej dráme Seven Pounds, chopila sa striktne slova Willova manželka Jada.

„Počúvaj, viem že sa cítiš nepohodlne, ale skús mi neurobiť hanbu!“ posmešne mu povedala. „Keď budeš robiť ten milostný záber, ukáž radšej všetkým, čo v tebe je!“

Nakoľko motivačne zapôsobili tieto slová, sa dozvieme až v samotnom filme. Zabíjanie mimozemšťanov ale zjavne patrí k Willovým obľúbenejším aktivitám.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu