Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nová a sexi Kate Winslet: Zmenená na nepoznanie!

Kate Winslet Zobraziť galériu (5)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Práca na svojom výzore je základným úspechom všetkých hollywoodskych hviezd. Herečka ale zrazu predviedla očarujúci vzhľad, ktorý všetkým doslova vyrazil dych.

Keď sa očakávaná Kate Winslet (33) dostavila na premiéru drámy „The Reader“, okolití ľudia nestačili zbystrovať rozrušené pohľady. Zrazu sa pred nimi objavila úžasne atraktívna blondína, ktorá sa len slabo ponášala na hlavnú ženskú postavu megaúspešného filmu Titanic.

Fámy o jej skvelej postave boli teda viac ako pravdivé. Herečka sa stala okamžite neohrozenou kráľovnou večera a bola patrične obdarovaná množstvom lichotivých poznámok.

Okrem toho, že takto krásne nahodená zapôsobila na svoje okolie neuveriteľne silným dojmom, definitívne sa jej podarilo zmiesť zo stola kritické klebety o retušovaní vlastných fotiek.

Teraz už jej vzrušujúcim krivkám musia veriť úplne všetci. Ukázala, že jej to pristane nielen na stránkach časopisov, ale aj na spoločenských akciách.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu