Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Khloe Kardashian: Radšej sa vyzlečiem, ako...!

Khloe Kardashian Zobraziť galériu (6)
Khloe Kardashian

LOS ANGELES - Sestra kontroverznej americkej celebrity Kim Kardashian sa úpenlivo snaží nadobudnúť aspoň časť popularity svojho úspešnejšieho súrodenca. Keď teda dostane možnosť upútať pozornosť svojím telom, bez mihnutia oka zhadzuje oblečenie. Ospravedlnením je, že to robí pre dobrú vec.

Khloe Kardashian (24) sa za veľkou mlákou zabáva hlavne natáčaním reality šou Keeping Up With Kardashians a ochotne necháva zasahovať média do svojho osobného života. Kvôli jazdeniu pod vplyvom omamných látok bola dokonca aj zatknutá a strávila krátku chvíľu vo väzení. Tým bohužiaľ stále nijako nevybočuje z profilu mladých amerických hviezd.

Teraz sa ale rozhodla spraviť niečo prospešné. S prehlásením: „Radšej sa vyzlečiem, ako by som mala nosiť kožuch!“ predvádza svoje krivky pre organizáciu PETA, presadzujúcu etické zaobchádzanie so zvieratami.

K rozhodnutiu vystaviť svoje telo na obdiv ju vraj doviedli ohavné zábery o výrobe kožušinových výrobkov. „Ľudia by mali tieto videá vidieť. Predtým som nevedela, ako sa s týmito zvieratami zaobchádza ale som vďačná, že som dostala možnosť si to pozrieť.“

Svojimi nahými fotkami chce Khloe ľuďom dokázať, že kampaň proti kožuchom berie naozaj seriózne.

Khloe Kardashian počas fotenia pre PETA



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu