Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž roka 2008: Bývalá Cmoríková „milenka“ Aichmajerová úplne naostro!

Eva Aichmajerová v odvážnych šatách. Zobraziť galériu (6)
Eva Aichmajerová v odvážnych šatách.

NÁCHOD/BRATISLAVA – Vie, ako na seba upozorniť! Česká moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (29), s ktorou údajne prežil slovenský spevák Peter Cmorík (28) románik, prišla na finále súťaže Muž roku 2008 v odvážnych šatách. Pod nimi nemala vôbec nič.

To, že Eva nemá podprsenku, bolo vidieť na prvý pohľad. Brunetka však nechtiac prezradila aj to, že nemá ani nohavičky. Keď ju jeden fotograf poprosil, aby zapózovala v sede na schodoch, hneď sa bránila: „To nejde, nemám nohavičky a nemusela by som to ustrážiť." Eva tak bola najviac sledovanou osobnosťou finálového večera, pretože každý fotograf čakal na jej neopatrný pohyb, pri ktorom by šaty odhalili viac.

 

Aichmajerovej pletky s Cmoríkom


Peter Cmorík údajne nedávno prežil s Aichmajerovou románik. České média ich prichytili 14. júla v Prahe v noci na romantickej večeri. Tmavovláska dokonca víťaza druhej série SuperStar aj kŕmila. Takéto nežnôstky predvádzali v čase, keď ho na Slovensku čakala priateľka - olympionička v skeete Danka Barteková (23).

Nebol to však jeho prvý a jediný zálet. Médiá totiž v súvislosti s ním prepierali neveru už dávno predtým. Bolo to v čase, keď Petra Cmoríka pred siedmimi mesiacmi nachytali s herečkou Mirkou Partlovou.

 

Kto je Eva Aichmajerová?

Česká moderátorka, ktorá sa počas pobytu v Amerike živila okrem iného aj fotením erotických snímok. Dokonca účinkovala v niekoľkých erotických filmoch, v ktorých najčastejšie vystupovala pod menom Eva Major. V Česku sa stala známou vďaka moderovaniu šou Big Brother. Neskôr účinkovala aj v muzikáloch. Moderuje hudobné relácie a objavuje sa aj v populárnom seriáli Ulice, ktorý sa vysielal aj u nás.

 

Súťaž Muž roka 2008


Porota zložená zo 45 členov zvolila zo šiestich Čechov a šiestich Slovákov dvoch víťazov. Mužom roku ČR 2008 sa stal Miroslav Jech a Mužom roku SR 2008 Martin Šmahel. V porote zasadlo množstvo českých celebrít – okrem už spomínanej Evy Aichmajerovej - Katka Kristelová, Michaela Dolinová, Miss ČR 2008 Zuzana Jandová a ďalšie. Neprišli však očakávané slovenské celebrity ako Adela Banášová, ktorá mala pracovné povinnosti, či Juraj Bača. Nezúčastnila sa ani Danica Jurčová. Česť zachraňovala Miss Sandra Manáková a Sisa Sklovská, ktorá si zaspievala so skupinou Bengas zmes cigánskych piesní a v druhom vstupe Gombitovej skladbu Vyznanie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu