Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenská kráska zamilovaná až po uši: Má to však jeden háčik... Nabalila si MLADŠIEHO!

BRATISLAVA - Niekedy na veku nezáleží. Príkladom toho je mnoho párov, ktorým to aj napriek tomu dokonale klape. Väčšinou práve ženy sú tie, ktoré vyhľadávajú staršie polovičky. Toto je ale úplný opak a slovenská kráska si nabalila mladšieho!

Jana Hrmová (27) je už pár mesiacov šťastne zadaná po boku pohľadného muža. Dlho sa jej nedarilo nájsť si polovičku podľa svojich snov, ale vyzerá to tak, že sa jej to konečne podarilo. Na fotkách priam žiari a na jej instagramovom profile nechýbajú ani zaľúbené zábery.

Galéria: Jana Hrmová


Popri svojej práci nezanedbáva ani svojich fanúšikov a občas im dá priestor na otázky. Aj keď bola dlhšie skúpa na svoje súkromie, zrejme s tým už problém nemá a otvorene odpovie na čokoľvek. Od svojej sledovateľky dostala priamu otázku, ako vníma to, že jej priateľ mladší.

„Vôbec si to neuvedomujem, len sem-tam, keď sa zamyslím, tak ma samú prekvapí, že je vlastne o 3 roky mladší a ani sa mi tomu nechce veriť,” reagovala bývalá farmárka úprimne. Určite je vo vzťahu dôležitá aj vyspelosť toho druhého a jeho myslenie. „Závisí vždy od toho, akú má človek povahu, výchovu, čo má prežité, zažité a aké má skúsenosti,“ dodala.

Tmavovláska ešte priznala, že si predtým myslela, že nikdy nemôže mať mladšieho partnera. Dôvodom by bolo podľa jej slov málo rešpektu voči nemu. Síce sa jej nenaplnili predstavy o staršom priateľovi, ale vyzerá to tak, že s rešpektom problém nemá, hoci o tom v minulosti pochybovala.

Viac o téme: FarmaJana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu