Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exfarmárka po estetickom zákroku: Namiesto SEXI pier FÚZY… Som mega NESPOKOJNÁ!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (12)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Bývalá farmárka a dnes už influencerka Jana Hrmová (28) je známa tým, že nemá problém rozprávať o svojich vylepšeniach. Na prvý pohľad je všetkým jasné, že s obľubou a nadšením podstupuje rôzne estetické zákroky. No na tento jeden by najradšej zabudla. Preboha, to čo jej spravili? Fúzy?

Znechutená Jana Hrmová po estetickom zákroku (Zdroj: Instagram J.H.)

Trendom súčasnosti, či už u žien, ale čoraz častejšie aj u mužov, sú rôzne estetické zákroky, ktoré dokážu ubrať na veku a spraviť vás opticky príťažlivejším. Teda aspoň na určitý čas, pretože, žiaľ, nič netrvá večne, a tak by ste pre udržateľnosť nového, dokonalého vzhľadu by mali sedenia u odborníkov mali podstupovať na pravidelnej báze.

Exfarmárka po estetickom zákroku:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rovnakým spôsobom sa udržuje aj známa Slovenka Jana Hrmová, ktorá kedysi sa divákom predstavila, ako súťažiaca z markizáckeho projektu Farma. Už vtedy bolo nad slnko jasné, že táto plavovláska sa o seba rada stará. 

Exfarmárka po estetickom zákroku:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

No po poslednej návšteve estetickej kliniky by sa zjavne najradšej prepadla pod zem. Ako sama uvidela, tentokrát sa rozhodla vyhľadať podľa všetkého vychýrenú a patrične drahú lekárku. No namiesto vysnívaných plných pier Jane ostali len oči pre plač. Keďže na svojich sociálnych sieťach je veľmi aktívna a rada komunikuje aj so svojimi fanúšikm, jedna z nich sa jej spýtala, kde si dala urobiť pery. A tu to celé začalo.

„Naposledy som bola pred 4 - 5 mesiacmi u mega populárnej lekárky, ktorá bola aj najdrahšia u akej som kedy bola a som so všetkým mega nespokojná,“ skonštatovala zhrozene exfarmárka a vo svojej sťažnosti pokračovala. „Tak som strašne nespokojná s tým, ako mám vlastne všetko urobené, že to ani nie je pravda. Dala som si urobiť takú kompletku a všetko čo môže byť zlé, tak je zle urobené,“ poznamenala znechutene a prešla k tomu čo sa jej nepáčilo.

Exfarmárka po estetickom zákroku:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram JH)

„Dala som si urobiť botox, ten mi vydržal, že mesiac. Dala som si urobiť pery a takto vidíte, aké mám fúzy a to sme nedávali veľa. Ono to reálne zle spravila a mám fúzy, čiže to musíme ísť rozpustiť,“ poukázala pohoršená influencerka na svoje ústa vo videu. Zdá sa jej, že zo sexi pier má spravené akoby "fúzy", a to z nahromadenej kyseliny hyalurónovej, ktorá sa jej nevstrebala rovnomerne a vytvorilo jej to takpovediac efekt ochlpenia nad vrchnou perou.  

Nuž zdá sa, že kvalita nie je vždy otázkou peňazí a teraz Jane nezostáva nič iné, ako si to dať upraviť a prerobiť u niekoho iného. Alebo bola by tu ešte jedna možnosť a tou je, zostať len prirodzene krásna, čo vždy bola. 

S čím všetkým nie je bývalá farmárka stotožnená a čo sa jej dokonca stalo z nesprávne podaného botoxu, sa dozviete vo videu vyššie.

Exfarmárka po estetickom zákroku:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram JH)

 

 

 

 

 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu