Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Porotkyňa zo SuperStar bez zábran: Vliezla do bazéna ÚPLNE HOLÁ… Aha!

Patricie Pagáčová Zobraziť galériu (7)
Patricie Pagáčová (Zdroj: Instagram P.P.)

ČESKÁ REPUBLIKA - Ostro sledovaná porotkyňa zo Superstar Patricie Pagáčová (33) sa delí so svojimi fanúšikmi na svojom instagramovom profile takmer o všetko. A tentokrát im venovala naozaj šteklivý darček. Ukázala sa totiž tak, ako ju pánboh stvoril, teda úplne nahá.

V Čechách je pomerne známou herečkou a u nás na Slovensku ju televízni diváci začali viac registrovať vďaka speváckej súťaži Superstar, kde spoločne s Paľom Haberom, Monikou Bagárovou, Leošom Marešom a Mariánom Čekovským tvorila porotu a vyberala budúce hviezdy.

Porotkyňa zo SuperStar bez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: V Markíza)

Reč je o Patricii Pagáčovej, ktorá tentokrát opätovne zahviezdila na svojom instagramovom profile, kde zverejnila fotku z jedného z nemenovaných wellness centier, kam si herečka po náročnej práci odbehla oddýchnuť a zrelaxovať.

A aspoň na pár hodín odbehnúť od materských povinností, keďže sa minulý rok stala mamičkou rozkošnej dcéry Bibiany. Skvelý začiatok dňa. Jedna noc bez dieťaťa. Vďakabohu za babičky. Vyspaní, vyrelaxovaní, čo viac si priať. A teraz hurá za Bibi,” napísala Patricie pod svoj najaktuálnejší post.

Na tom nie je nič zvláštne, veď aj známe osobnosti zo šoubiznisu si potrebujú dobiť baterky a užiť si voľno, no porotkyňa sa tentokrát rozhodla vychutnať si ho bez šiat. Do bazéna išla bez akýchkoľvek zábran úplne holá a vyfotila sa pekne odzadu.

Porotkyňa zo SuperStar bez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.P.)

Samozrejme, jej odvážny záber nezostal bez povšimnutia a ihneď na to zareagovali jej fanúšikovia. „Super fotka, konečne vás spoznávame aj z inej strany,“ napísal pod jej príspevok jeden z mnohých sledovateľov. 

Viac o téme: Patricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu