Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

A ĎALŠIA: Markizácka kráska VYTASILA PRSIA... TOTO že urobili TABLETKY?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Zrejme si pamätáte na časy, kedy mestá zdobili billboardy s Erikou Judínyovou, ktorá propagovala "zázračné" tabletky na rast poprsia. V tom čase nebola jediná a mnohé známe ženy hlásali, že im k veľkosti a dokonalému tvaru hrudníka nepomohla návšteva chirurga či retušovací program, ale kúpa kvalitných vitamínov...

A človek by si povedal, že po tých rokoch tieto argumenty už vyšli z módy. Mnohé ženy sa čoraz viac prikláňajú k prirodzenosti. A tie, čo nie, sa nehanbia priznať, že pre vlastnú spokojnosť podstúpili plastickú operáciu. Avšak, zjavne sú tu stále aj také, ktoré svoje prednosti propagujú s tým, že im k nim dopomohli aj tabletky. 

A ĎALŠIA: Markizácka kráska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Svoj napumpovaný dekolt najnovšie vytasila Tess z markizáceho Love Islandu. K fotke v podprsenke pripísala aj zľavový kódik na istú značku toboliek, ktoré majú podporovať zväčšenie, spevnenie a zmenu tvaru poprsia. Nuž, proti jej tvrdeniu žiadne námietky – oproti obdobiu, kedy účinkovala v Love Islande, jej prsia naozaj vyzerajú výrazne väčšie, ale... Nemôže zato aj dobrá podprsenka?

A ĎALŠIA: Markizácka kráska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.L.)

Viac o téme: Love IslandTessTereza Lojkásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu