Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Paľo Habera skončil v nemocnici: Odstavený na niekoľko týždňov... Nutná OPERÁCIA!

Paľo Habera rieši nepríjemné zdravotné problémy.
Paľo Habera rieši nepríjemné zdravotné problémy. (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Musel ísť pod nôž! Hudobník a obávaný porotca zo speváckej šou SuperStar Paľo Habera (60) rieši nepríjemné zdravotné problémy. Vo štvrtok ho hospitalizovali v nemocnici a museli ho operovať. Odstavený je teraz na niekoľko týždňov!

Paľo Habera si aktuálne musí dať nedobrovoľnú dovolenku. V týchto dňoch totiž skončil v nemocnici a vo štvrtok ho rovno operovali. Na sociálnej sieti Instagram zverejnil záber z nemocničného lôžka, na ktorom je vidno obviazanú nohu. „Keď nemáte vo štvrtok čo robiť. Plánovaná odstávka,“ napísal k fotke. 

Galéria: Paľo Habera

Všetko nasvedčuje tomu, že známemu Slovákovi operovali koleno. „Meniskus? Au, prajem skoré prerušenie plánovanej odstávky a potom úspešnú rehabilitáciu,“ napísala jedna z Haberových fanúšičiek. A ďalšia si neodpustila uštipačnú poznámku: „Pozitívne je, že šípka a obväz sú na jednej nohe,“ čím narážala na prípad, kedy mužovi omylom zoperovali nesprávne koleno.

Poranenie meniskov je jedno z najčastejších poškodení kolenného kĺbu. Ak nezaberá konzervatívna liečba, dochádza k artroskopii, teda k operácii cez malý rez za pomoci videokamery. Po chirurgickom ošetrení meniskov sú potrebné pravidelné rehabilitačné cvičenia, pri ktorých sa navráti kolenu pohyblivosť a jeho sila. Dĺžka rekonvalescencie po meniskektómii je približne 3 až 4 týždne, po náhrade menisku okolo 3 mesiacov.

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu