Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Súťažiaca z Farmy vyrastala v TOTÁLNEJ BIEDE: Žiaden záchod ani kuchyňa... Nemali ani TEPLÚ VODU!

Martina Korkobcová Zobraziť galériu (4)
Martina Korkobcová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho odštartuje ďalšia séria obľúbenej šou Farma. Jedna zo súťažiach si však už podobne neľahkými podmienkami prešla. Martina Korkobcová (30) si už v detstve zažila svoje. Chudoba a hlad ju sprevádzali niekoľko rokov.

Televízni diváci sa opäť môžu tešiť na reality šou na Markíze, kde súťažiaci bojujú o prežitie a učia sa, ako hospodáriť a žiť na farme v drsných podmienkach. Často farmári musia vyjsť zo svojej komfortnej zóny a siahnuť si takpovediac až na dno svojich síl. 

Martina Korkobcová bude takisto jedna z nich a bude sa snažiť bojovať o to, aby prežila na Farme. S nepriaznivými podmienkami však už má skúsenosti, keďže vyrastala a žila v totálnej biede. Na nevľúdne prostredie je zvyknutá ešte z čias, keď bola malé dievčatko. „Možno nepôsobím na prvý pohľad inteligentne, no opak je pravdou! A som aj bojovníčka,“ povedala o sebe budúca farmárka pre web markiza.sk.

Súťažiaca z Farmy vyrastala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

V detstve doslova zápasila o prežitie. So svojím bratom a rodičmi existovala v maličkej izbe. „Nemali sme teplú vodu ani záchod. Bolo to ťažké, no dnes sa viem tešiť aj z maličkostí,“ zaspomínala si na neľahké časy. Napriek nepriazni osudu ju rodičia vždy zahŕňali láskou, takisto ako aj ona dnes svoje deti, keďže je dvojnásobnou matkou.

Súťažiaca z Farmy vyrastala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Mamička je pripravená a odhodlaná bojovať a možno aj drsná škola života, ktorou si prešla, môže byť nakoniec pre ňu výhodou. Uvidíme, ako sa jej bude v markizáckej šou napokon dariť. 

Viac o téme: Martina Korkobcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu