Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mladá raperka bez hanby zdvihla sukňu, pohľad na Kanye Westa VYDESÍ aj vás!

Lakeyah a Kanye West na odovzdávaní cien rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (3)
Lakeyah a Kanye West na odovzdávaní cien rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rozhodne zaujali! V nedeľu večer sa v Meste anjelov odovzdávali ceny BET Awards 2002. Ocenenie za celoživotný úspech si odniesol Sean "Diddy" Combs (52), ktorému vzdal poctu i raper Kanye West (45). Ten prišiel do spoločnosti zamaskovaný od hlavy po päty. V porovnaní s ním jeho kolegyňa Lakeyah (21) ukázala, čo sa dalo!

BET Awards je udeľovanien cien Black Entertainment Television na oslavu afrických Američanov v oblasti herectva, hudby, športu a zábavy. Svoj výnimočný moment počas posledného ročníka mal aj raper Sean "Diddy" Combs.

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien BET Awards

Ten sa pri preberaní ocenenia neubránil slzám. Vo svojej ďakovnej reči spomínal viacerých. Netajil sa tým, že mu veľmi chýba jeho milovaná Kim Porter, ktorá v roku 2018 náhle zomrela. 

VIDEO: Sean Diddy Combs a jeho ďakovná reč na podujatí BET Awards 2022.

Diddyho na pódiu vo svojej reči vychvaľoval aj Kanye West. Ten tvrdil že Sean Combs bol jedným z tých, kto ho vždy veľmi inšpiroval. Nevedno, kde exmanžel Kim Kardashian čerpal námet na svoj outfit, isté ale je, že vyzeral desivo. „Som sám, kto má pocit, že Kanye v tom nedokáže dýchať?” znie jedna z reakcií zo sociálnych sieti, kde sa vo veľkom diskutovalo o jeho čudesnej kreácii. 

Kanye West
Zobraziť galériu (3)
Kanye West  (Zdroj: SITA)

Zaujať sa podarilo aj nie príliš známej raperke menom Lakeyah. Mladá kráska si totiž obliekla na prvý pohľad obyčajné šaty. Počas pózovania fotografom si však bez hanby zdvihla sukňu a všetkým sa tak naskytol pohľad na jej nohavičky. 

Lakeyah
Zobraziť galériu (3)
Lakeyah  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kanye WestBET AwardsLakeyah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu