Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Exmanžel Kardashianky vyčíňa na Instagrame: Závislosť na porne mu ZNIČILA RODINU!

Raper Kanye West Zobraziť galériu (8)
Raper Kanye West (Zdroj: SITA/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Americký raper Kanye West (45) patrí medzi spevákov, ktorí na seba dokážu upozorniť aj iným spôsobom, než svojím hudobným talentom. Bývalý manžel Kim Kardashian (41) momentálne na sociálnu sieť Instagram pridáva a hneď aj maže jeden príspevok za druhým. Ako inak, kontroverznosť im nechýba.

Kanye West na svojom Instagrame poriadne rozvíril hladinu šoubiznisu. V niekoľkých príspevkoch, ktoré uverejnuil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, sa obul do Kris Jenner, Marka Zuckerberga alebo Hillary Clinton.

V príspevku, ktorý adresoval bývalej asistentke Kylie Jenner - Victorii Villarroel napísal, aby sa nenechala ovplyvňovať hlavou rodiny, ktorou je Kris Jenner. „Nenechaj Kris, aby si z teba spravila svoju hračku tak, ako to spravila s Kylie a Kim, napísal Kanye.

V tom isto príspevku sa ďalej priznal k nezvyčajnej závislosti a skritizoval Hollywood a Instagram. „Hollywood je obrovský bordel. Pornografia mi zničila moju rodinu a stále s touto závislosťou bojujem. Instagram tomu celému pomáha. Nikdy nedopustím, aby sa niečo podobné stalo mojíim deťom," doplnil raper.

Kanye West
Zobraziť galériu (8)
Kanye West  (Zdroj: Instagram)

Umelec, ktorého ľudia poznajú aj pod menom Ye, sa vyjadril aj k spoločnosti Adidas, s ktorou spolupracuje na svojej značke obuvi Yeezy. „Adidas predstavil staré topánky, ktoré len prefarbil a tváril sa, že sú moje, akoby so bol mŕtvy," napísal spevák v ďalšom príspevku.

Kanye West
Zobraziť galériu (8)
Kanye West  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu