Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Deti sa pozreli von z okna a zbadali susedku, ako... Pohoršená matka okamžite volala políciu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARDUBICE - Po peknej opálenej pokožke túži nejedna žena. Pokiaľ sa však rozhodnete opaľovať doma, mali by ste si byť vedomí toho, že z okolitých okien od susedov vás môže pozorovať ktokoľvek. A nie každému to môže byť po vôli.

Čoraz teplejšie a slnečné dni nútia ľudí sa obliekať čoraz voľnejšie. Navyše, ak je človek doma, nemusí mať žiadne zábrany. Alebo predsa len? V českých Pardubiciach policajti riešili prípad, kedy matka dvoch detí zavolala na tiesňovú linku ohľadom veľmi kurióznej situácie. Jej suseda sa totiž rozhodla opaľovať a keďže si myslela, že ju nikto nevidí, bola hore bez. Jediný problém bol v tom, že z vedľajšieho okna ju pozorovali dve malé deti. Keď uvideli polonahú susedku s vystavenými prsiami, rozbehli sa za mamou. 

Deti sa pozreli von
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nasledoval telefonát na políciu. Privolaná hliadka upozornila opaľujúcu sa dámu, že z okien u susedov ju pozorovali deti a že by teda bolo vhodné, keby si prsia zakryla. Tá tak aj urobila a ďalej sa opaľovala už aj s vrchným dielom plaviek. Nuž, aj takáto je niekedy policajná práca. 
 

Viac o téme: Opaľovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu