Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ruský okupant vysielal na sociálnu sieť NAŽIVO: Nastala masívna explózia a v priamom prenose prišiel o život!

Vojaka zabil granát priamo počas živého vysielania.
Vojaka zabil granát priamo počas živého vysielania. (Zdroj: Twitter.com/Victor Kovalenko)

KYJEV - Hrozivé boje a výbuchy sú teraz na východe Ukrajiny bežnou praxou a každodennou, nepríjemnou rutinou. V ohrození však nie sú len obyvatelia a bojovníci na ukrajinskej strane, ale predovšetkým samotní ruskí okupanti, ktorí už prišli o tisícky mužov, aj keď to popierajú. Najnovšie sa o krutej realite na Ukrajine mohli presvedčiť samotní používatelia aplikácie TikTok, keď jeden z ruských okupantov vysielal na túto sociálnu sieť a počas prenosu došlo k výbuchu, po ktorom zomrel!

Uprostred vysielania nastal výbuch

Video, ktoré rozhodne nie je vhodné pre ľudí mladších ako 18 rokov a slabšej povahy, zdieľal na sociálnej sieti Twitter ukrajinský novinár a bývalý vojak Viktor Kovalenko. "Ruský veliteľ jednotky z čečenskej skupiny Kadyrova bol zabitý granátom vo chvíli, keď na sociálnej sieti TikTok naživo informoval, že ich misia bola úspešne dokončená iba s jedným zraneným," popisuje dianie vo videu Kovalenko.

Posledné slová boli až desivo odstrihnuté od reality

Nie je žiadnym tajomstvom, že Rusko v poslednej dobe buď nepriznáva vyšší a reálny počet padlých ruských vojakov, alebo ich priznáva v menšej miere. Propaganda v celom Rusku zrejme dopadla aj na samotných vojakov v teréne. Aj spomínaný vojak z videa na posledných záberoch tvrdí, že v posledných bojoch nestratili ani jedného vojaka a na dobytom území hovorí "iba" o troch zranených jednotkách. Paradoxne v tom momente sa všetko otočí a vojak len pod silou tlakovej vlny odhadzuje mobil, ktorý si viac do rúk už nevezme. Išlo o vybuchnutý granát, ktorý ho usmrtil.

Kovalenko dokonca aj identifikoval vojaka na videu a tvrdí, že ide o príslušníka čečenských síl, ktoré sú po ich vodcovi Ramzanovi Kadyrovovi označované ako "kadyrovci". 

Viac o téme: SmrťŽivé vysielanieKonflikt na UkrajineViktor KovalenkoOkupanti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu