Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kvôli darom pre pápeža si skočili do vlasov: Poslanec Taraba vyprovokoval vedca Čekana, zanechal mu tento odkaz!

Čekan si podal Tarabu pod statusom. Zobraziť galériu (2)
Čekan si podal Tarabu pod statusom. (Zdroj: TASR - Pavol Zachar, Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Pápež František je na Slovensku už tretí deň a počas tohto obdobia mimoriadnej návštevy sú tu stále isté konflikty v politickom spektre, do ktorého sa chvíľkovo nechal zatiahnuť aj uznávaný vedec Pavol Čekan. Ten sa už nevydržal pozerať na slová nezaradeného poslanca Tomáša Tarabu, ktorý si zobral na paškál dary pre Svätého Otca.

Taraba sa v statuse venoval síce viacerým témam, no nevynechal ani dary pre pápeža Františka, ktoré venoval aj sám vedec Čekan. "Čaputová popri Čekanovi už robí marketing aj výrobcovi nabíjačiek a médiami prebehla informácia značky, ktorú pápežovi darovala. Šikovné, transparentné," tvrdí Taraba, ktorý v predchádzajúcich riadkoch dokonca píše o pápežovi "progresívneho razenia". Písal to v dôsledku vyjadrení predsedníčky Progresívneho Slovenska.


Toto sú dary pre pápeža: FOTO Od Čaputovej dostal med, chlieb či medicínske vybavenie!


Čekan to už nevydržal

Na tieto slová sa už nemohol len tak prizerať ani uznávaný vedec Pavol Čekan, ktorý sa okrem iného pričinil aj o vývoj nových testov na aktuálny koronavírus a ktorého testy sa využívajú aj vo svete a ktorý tieto testy nezištne daroval aj do Ríma. "Pán Taraba, už keď nám robíte reklamu, prosím pekne, buďte dôslednejší," začína Čekan.

Ten navyše Tarabovi aj pripomenul už zmienené darované testy do Vatikánu. "Komerčná hodnota všetkých testov sa hýbe v miliónoch eur. Chápem, možno pre niekoho stále nie dosť, že nie ste spokojný, ale sľubujem, že budeme pomáhať aj ďalej. A nezištne, len tak z kresťanskej lásky," odkázal poslancovi vedec.

Kvôli darom pre pápeža
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Taraba - poslanec NR SR)

Viac o téme: PápežDaryTomáš TarabaPavol Ćekan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu