Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Osobná trénerka (32) šokovala RADOU, ako schudnúť: Toto jedzte, ak chcete zhodiť kilá!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Roxy Sullivan)

BRISTOL - Osobná trénerka svojich klientov aktívne povzbudzuje k tomu, aby sa nevzdávali donáškového jedla či dokonca rýchleho občerstvenia. Údajne im to totiž môže pomôcť pri chudnutí. Angličanka ďalej prezradila, čo je základom efektívneho chudnutia a na čo sa treba primárne zamerať.

Roxy Sullivanová (32) pomohla už desiatkam svojich klientov zhodiť kilá odvtedy, čo sa pred štyrmi rokmi stala osobnou trénerkou. Rodáčka z Bristolu, ktorá pracuje aj ako modelka a "ringové dievča" počas boxerských zápasov, trvá na tom, že dosiahla svoju vysnívanú postavu bez toho, aby sa obmedzovala. Namiesto toho tvrdí, že kľúčom k úspechu sú umiernenosť a dohľad nad príjmom potravy. "Ak chcete schudnúť, nemusíte z jedálnička vyhodiť donáškové jedlo ani fastfood. V skutočnosti svojim klientom radím, aby si ich dopriali - občas," prezradila. 

FOTO Osobná trénerka (32)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Roxy Sullivan)

Doprajte si malé dobroty

Dôležité je podľa Sullivanovej mať na pamäti, že v rozumnej miere môžete konzumovať čokoľvek. "Ak si otvoríte balík čipsov a nedokážete prestať jesť, navrhujem, aby ste našli spôsoby, ako zabrániť takémuto jedeniu. To však neznamená, že si nikdy nemôžete dopriať malé dobroty. V skutočnosti si myslím, že sú skvelým spôsobom, ako sa odmeniť za tvrdú prácu," doplnila. 

FOTO Osobná trénerka (32)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Roxy Sullivan)

Ďalej radí, ako sa odmeniť bez toho, aby ste to prehnali. Efektívnym riešením je pravidelne si jedlo plánovať a nezabúdať piť veľké množstvo tekutín. Okrem toho je dobré do jedálnička zaradiť potraviny s vysokým obsahom bielkovín, ktoré vás zasýtia na dlhší čas. Môžete si tiež kúpiť malé porcie svojich obľúbených lupienkov alebo zmrzliny. 

Slnečné počasie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Roxy napokon prezradila, že veľa fitness aplikácií či aplikácií na sledovanie, koľko kalórií ľudia denne prijmú, preceňuje, koľko kalórií v skutočnosti spália. To vedie k tomu, že sa ľudia prejedajú a potom sa čudujú, prečo nechudnú. "Moji klienti sa mi často sťažujú, že majú deficit, ale nechudnú. Deficit znamená konzumáciu menšieho množstva kalórií, ako vaše telo potrebuje na udržanie hmotnosti. Nerada vám to hovorím, ale ak nechudnete, nemáte deficit," dodala trénerka. 

Viac o téme: Chudnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu