Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muzikál Producenti: Už je jasné, kto si v ňom zahrá!

Csongor Kassai a Marián Labuda ml. Zobraziť galériu (5)
Csongor Kassai a Marián Labuda ml.

BRATISLAVA - Muzikál plný smiechu s názvom Producenti chystá na jeseň tohto roka svoju slovenskú premiéru. Veľkolepá výpravná šou už pozná obsadenie hlavných úloh. Zoznam je nabitý známymi menami!

Producentka muzikálu Wanda Hrycová: „Včerajšie druhé kolo konkurzu nám dalo odpoveď na otázky týkajúce sa hlavných postáv muzikálu, takže môžem potvrdiť, že hlavnú ženskú postavu muzikálu „Švédku Ullu“ si zahrajú dcéra Borisa Farkaša - Kristína Farkašová a Evka Sakálová. Do jednej z hlavných úloh účtovníka Lea Blooma sme sa popri Mariánovi Labudovi ml. rozhodli obsadiť Csongora Kassaia“.

Hlavnú postavu Maxa Bialystocka si zahrajú Marián Slovák a Andy Hryc, ktorý je zároveň režisérom muzikálu, v ďalších úlohách sa predstavia:Marián Labuda st., ktorý si vôbec prvýkrát zahrá v muzikáli, Miro Noga, Peter Kočiš, Viktor Horján a ďalší.

Wanda Hrycová takmer rok vyjednávala s americkými držiteľmi práv o kúpe licencie na slovenské uvedenie tohto muzikálu. Hudbu, texty a libreto napísal Mel Brooks na základe svojho legendárneho filmu z roku 1968, za ktorý získal Oscara v kategórii najlepší pôvodný scenár. V ňom divadelný producent Max a účtovník Leo spoločne vymyslia geniálny plán ako zarobiť veľa peňazí na najväčšom prepadáku v dejinách divadla. Ale stane sa to, čo nečakali – ich príšerná hra má nečakaný úspech.

V roku 2002 získal muzikál Producenti neuveriteľných 12 Tony Awards (zo 14 možných v divadelnej obdobe filmového Oscara) a to je najviac ocenení v histórii tejto najprestížnejšej divadelnej ceny. Na Slovensko prináša muzikál Producenti spoločnosť Wandy Hrycovej pod názvom Wandal Production, réžiu muzikálu má na starosti Andrej Hryc, choreografiu Ján Ďurovčík, dramaturgiu a texty Ján Štrasser.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu