Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Marianna dostala ultimátum: Správy alebo muzikál!

Mariannine video malo rekordnú sledovanosť. Zobraziť galériu (8)
Mariannine video malo rekordnú sledovanosť. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! Zakázané video, na ktorom Marianna Ďurianová (30) predvádza svoje spevácke číslo, otriaslo po jeho zverejnení celou Markízou. V najväčšej slovenskej televízii sa hneď od rána začalo konať na najvyšších miestach.

Plavovlasá moderátorka najsledovanejších televíznych novín sa na niekoľko hodín stala témou číslo jeden. A na konci padlo nekompromisné rozhodnutie riaditeľa Václava Miku. Marianna si musí vybrať! Muzikál alebo Markíza. Presne tri dni mali v Záhorskej Bystrici trpezlivosť s vyčíňaním svojej najobľúbenejšej moderátorky Marianny Ďurianovej (30).

Tá sa v nedeľu opäť zviditeľnila účasťou na konkurze do muzikálu Producenti. Moderátorka spravodajskej relácie však pritom akoby stratila súdnosť a pred zrakmi novinárov predviedla bizarné spevácke číslo. Nový Čas výstup, pri ktorom všetci ostali stáť s otvorenými ústami, celé zaznamenal! A práve to včera, zdá sa, rozhodlo o Marianninom osude.


Utajované video Marianny Ďurianovej:





Hneď ráno totiž skončila moderátorka na koberčeku v kancelárii Václava Miku. Riaditeľ najsilnejšej televízie sa najskôr snažil plavovláske dohovoriť, o niekoľko hodín však sám musel čeliť lobingu zo strany producentov muzikálu. O uvoľnenie Ďurianovej ho mal podľa informácií Nového Času prísť požiadať samotný Andy Hryc. Nepomohlo! Mika nekompromisné stanovisko nezmenil. "V každom prípade si bude musieť vybrať, čomu dá v budúcnosti prednosť - kariére moderátorky spravodajstva, alebo uprednostní kariéru v šoubiznise," odkázal nám prostredníctvom hovorkyne Oľgy Dúbravskej.

Mariannina túžba stať sa muzikálovou hviezdou však nadobúda čoraz reálnejšie kontúry. Podľa informácií Nového Času včera skutočne postúpila spolu s ďalšími troma herečkami do druhého kola výberu. "Dali sme jej však podmienku, že ak chce získať hlavnú úlohu, tak do marca absolvuje intenzívny spevácky tréning u hlasového pedagóga," dodala producentka muzikálu Wanda Hrycová. Zdá sa teda, že moderátorku čaká ťažká dilema. Podobnému osudu musela pred pár rokmi čeliť aj hviezda českej televízie Nova - moderátorka Martina Kocianová. Tej dal vtedajší riaditeľ Vladimír Železný podobné ultimátum. Buď si vyberie najsledovanejšie televízne noviny v krajine, alebo muzikál. Kocianová si vybrala muzikál...


Ďurianovej číslo videlo takmer 300-tisíc ľudí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu