Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová: Trapas na konkurze do muzikálu

Marianna Ďurianová sa na kastingu do muzikálu predstavila aj v úlohe speváčky... Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďurianová sa na kastingu do muzikálu predstavila aj v úlohe speváčky... (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - A budem herečkou! Povedala si Marianna Ďurianová (30) a v nedeľu sa vybrala na kasting do pripravovaného muzikálu Producenti, ktorý bude mať tento rok u nás premiéru.

Niekto by si mohol pomyslieť, že moderátorka definitívne stratila súdnosť, keď sa rozhodla uchádzať o hlavnú ženskú úlohu, o ktorú mali záujem renomované muzikálové hviezdy, alebo to možno chcela ukázať ďalšej svojej konkurentke - speváčke Lucii Olešovej (19).

Cieľom kastingu bolo nájsť vhodnú adeptku na hlavnú postavu v muzikáli - atraktívnu Švédku menom Ulla Inga Hansen Bensen Yonsen Tallen-Hallen Svaden-Svanson.

O túto úlohu prejavila záujem aj hviezda televízie Markíza Marianna Ďurianová: „Milujem muzikály, a keď prišla ponuka, aby som prišla na konkurz, tak som ani dlho neváhala. Je to milá rola, ktorú by som teoreticky a možno aj prakticky zvládla,“ vysvetľuje moderátorka, ktorá doma trénovala tak intenzívne, až z toho zachrípla, takže svoj hlas a doteraz utajovaný spevácky talent na kastingu nemohla predviesť v plnej sile. Pre komisiu, v ktorej sedel režisér Andy Hryc, choreograf Ján Ďurovčík či textár Ján Štrasser to určite bol nezabudnuteľný „umelecký“ zážitok.


Upozornenie! Na tomto mieste malo byť avizované video z konkurzu, na ktorom sa zúčastnila Marianna Ďurianová. Nájdete ho tu, keď sa nám podarí získať súhlas na jeho zverejnenie!


Rovnako aj pre Ďurianovej bývalú sokyňu v boji o srdce Honzíka Novotného Luciu Olešovú: „Netušila som, že Marianna je aj speváčka. Začínam mať dojem, že to je superžena!“ Marianna si však vzápätí skoro všetkých opäť naklonila na svoju stranu, keď spolu s Mariánom Labudom mladším predviedli dialóg z muzikálu, v ktorom excelovala. „Ešte sa medzi hercami necítim úplne ako medzi svojimi a cítim, že tu bojuje každý sám za seba,“ opisovala svoje dojmy z konkurzu Ďurianová, ktorej snaha stať sa herečkou je úplne evidentná.

Vlani si to vyskúšala pred kamerami v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade a najnovšie zatúžila žiariť aj na divadelných doskách. Ako jej výkony na javisku hodnotila producentka muzikálu Wanda Hrycová? „Marianna by sa na tú úlohu typologicky hodila a na konkurze príjemne prekvapila, hoci pri speve bolo vidno, že nemá študovaný hlas, ale herecky bola dobrá.“ O tom, či moderátorka získa vytúženú úlohu, sa rozhodne už tento týždeň!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu