Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zakázané VIDEO Ďurianovej: Nemal ho nik vidieť!

Marianna chcela zverejneniu videa zabrániť. Zobraziť galériu (5)
Marianna chcela zverejneniu videa zabrániť. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tajnostiam je koniec! Záznam z vystúpenia Marianny Ďurianovej si už konečne môžete pozrieť na Bleskovkách. Moderátorka televíznych novín si na ňom odkrútila spevácke a tanečné číslo, ktoré všetkých šokovalo.

Marianna si zrejme povedala, že popri čítaní správ sa pokúsi preraziť aj v muzikáli. Ak by to vyšlo, večerné správy by sa jej ďalšej kariére možno však prispôsobili. Lenže Mariannin veľmi odvážny kúsok na konkurze prekvapil hádam všetkých. Nie preto, že by mali byť zrazu ohrozené ostatné zúčastnené profesionálne herečky a speváčky, ale skôr preto, že spevácky neodhadla svoje možnosti. "Nie som speváčka a nikdy predtým som naozaj nespievala. Síce účinkovala som v zábavných programoch Markízy, ale to bolo len také okrajové spievanie," prezradila po svojom čísle Ďurianová.


Utajované video Marianny Ďurianovej:





Netrvalo dlho a Marianna si uvedomila, že i napriek prítomnosti viacerých médií na verejnom konkurze, zverejneniu videa s jej nevydareným výkonom musí zabrániť. Vo väčšine prípadov sa to aj podarilo, no my sme sa rozhodli, že by ste to mali rozhodne vidieť. O rolu Švédky Ully v pripravovanom muzikáli Producenti sa bojuje ďalej. Treba však povedať, že si Marianna svoj zbabraný spevácky part dokonale vynahradila neskorším slušným hereckým výkonom. Ďalšia záujemkyňa o túto rolu, Lucia Olešová, problém so zverejnením svojho výkonu vôbec nemala. Prečo to bolo u Marianny úplne naopak, sa môžete presvedčiť sami.


Mariannina vydarená herecká časť:





Prečo sme sa aj tak rozhodli zverejniť video z konkurzu, ktoré chcela Marianna zastaviť?
"Podľa právnickej kancelárie zastupujúcej naše vydavateľstvo, je možné v danom prípade na základe § 69 ods. 1 AutZ aplikovať § 33 ods. 1 písm. b) AutZ. Verejným prenosom sa okrem iného rozumie aj sprístupňovanie verejnosti ( § 5 ods. 14 AutZ ). Konkurz ( casting ) na účinkujúcich nového muzikálu Producenti je možné považovať za aktuálnu kultúrnu udalosť, ktorá je celkom legitímne predmetom spravodajstva. Nakoľko na konkurz boli pozvané médiá, pričom nikto im nebránil v zaznamenávaní priebehu konkurzu, možno dokonca predpokladať implicitný súhlas s použitím takýchto záznamov. V takomto prípade potom v zmysle citovaných ustanovení nie je potrebný súhlas Marianny Ďurianovej na vyhotovenie rozmnoženiny jej umeleckého výkonu a jej sprístupnenie verejnosti umiestnením záznamu na www.bleskovky.sk."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu