Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Konečne! Markizácki farmári to už netaja: Títo dvaja sú spolu!

Naozaj sú spolu! Zobraziť galériu (5)
Naozaj sú spolu! (Zdroj: Instagram XG)

BRATISLAVA - V markizáckej šou Farma vždy vznikajú nejaké páriky. Hoci Xénia Gregušová a Lukáš Stanislav mali na obrazovkách fingovanú svadbu, nebolo jasné, či sa naozaj aj dali dokopy. Teraz to však konečne priznali.

V 12. sérii markizáckej Farmy sa odohrala fingovaná svadba - šťastný párik si zahrali Xénia Gregušová a Lukáš Stanislav. Lenže mnohým sa zdalo, že by medzi nimi mohol byť vzťah aj v skutočnosti. Najmä Lukáš vyzeral, že sa mu Xénia veľmi páči. 

Konečne! Markizácki farmári to
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Dvojica neskôr aj na sociálnych sieťach zverejňovala zábery, z ktorých bolo jasné, že sa stále stretávajú. Blondínka napríklad svojho farmárskeho kolegu ostrihala v rámci jeho vlogu. 

Teraz sa však rozhodli priznať pravdu. Obaja zverejnili na sieti Instagram fotografiu, na ktorej si dávajú pusu. Veľa sledovateľov im to praje a mnohí v komentároch použili slovíčko „Konečne.” 

Konečne! Markizácki farmári to
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram XG)

Našli sa ale aj takí, ktorým prišla táto fotografia nafingovaná. Ďalší, ktorí túto dvojicu sledujú, ich však upozornili, že Xénia a Lukáš aj vo videostreame priznali, že naozaj tvoria pár a sú do seba zamilovaní. K otázke, ako dlho sú spolu, sa však nevyjadrili a zahovorili to v rámci aktuálneho výletu, ktorý si spolu dopriali. „Odkedy sme spolu? Kedy som sem prišla? V nedeľu... Tak od nedele,” vyhlásila so smiechom bývalá účastníčka súťaže krásy. 

Ich fanúšikovia si však možno pamätajú, že už vo videu o strihaní koncom januára Lukáš oslovil Xéniu: „Láska.”

Konečne! Markizácki farmári to
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram XG)

Viac o téme: Xénia GregušováLukáš Stanislav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu