Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda seriálu Krok za krokom: 20 rokov o nej nebolo počuť... Ten muž jej vymyl mozog!

Angela Watson Zobraziť galériu (6)
Angela Watson (Zdroj: ABC)

LOS ANGELES - Po ukončení nakrúcania seriálu Krok za krokom sa Angela Watson stratila nielen z obrazoviek, ale aj zo života svojich blízkych. Seriálová Karen sa dostala pod vplyv muža, ktorý ju od všetkých 20 rokov izoloval.

Angela Watson sa narodila 12. novembra ako farmárske dieťa v mestečku s približne 500 obyvateľmi. Už ako trojročná sa venovala stepu a neskôr ju rodičia prihlasovali na rôzne súťaže krásy – vyhrala vraj 60 koruniek a vyše 200 trofejí. 

Počas súťaženia si Angela uvedomila, že so spevom má väčšie šance než s tancom, a tak sa pustila aj do speváckych čísiel.

Patrick Duffy a Angela
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Warner Bros Television)

Jej víťazstvo v súťaži krásy viedlo k modelingu v New Yorku. Neskôr istý manažér poradil rodičom, aby ju vzali do Los Angeles a pokúsili sa o televíznu kariéru. najprv účinkovala v reklamách, neskôr dostala úlohu v seriáli Davis Rules. 

A potom prišla ponuka do seriálu Krok za krokom, kde si zahrala Karen Foster. Bohužiaľ, po skončení projektu naletela podvodníkovi, ktorý jej sľúbil, že jej pomôže prejsť od detskej seriálovej herečky k dospelej hviezde. 

Keď si jej rodina uvedomila skutočnosť, že muž nie je seriózny a vymýva Angele mozog, bolo už neskoro. A chýbala aj svojim kolegom zo seriálu. „Bola moja najlepšia kamarátka a akoby bola moja sestra. A potom zrazu bola preč z môjho života a boli sme odcudzené 20 rokov,” spomínala si Christine Lakin, ktorá hrala Al Lambert. 

Hviezda seriálu Krok za
Zobraziť galériu (6)

Práve ona pozvala Angelu minulý rok do svojho podcastu. A brunetka odhalila čo-to zo svojho života po seriáli. „Odviezol ma preč od všetkých, ktorých som milovala, aby ma mohol kontrolovať,” uviedla. „Strávila som 20 rokov zasvätených tejto osobe bez toho, aby som videla rodičov alebo priateľov,” dodala. 

Ako prezradila, niekoľkokrát sa snažila od neho odísť, ale nakoniec opäť uviazla v sieti jeho trikov, ktorými sa pohrával s jej mysľou. V izolácii ale mohla sledovať kanál Youtube a niektoré videá jej pomohli nájsť správnu cestu. Časom sa cítila dosť silná, aby sa spod jeho vplyvu vymanila a dnes je opäť šťastná s rodinou a priateľmi.

Hviezda seriálu Krok za
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Worst Ever Podcast)

Viac o téme: Angela Watson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu