Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AL z Krok za krokom všetkých šokovala: Poslala blahoželanie našej SuperStar… VIDEO!

Christine Lakin Zobraziť galériu (9)
Christine Lakin (Zdroj: Facebook J.B.)

LOS ANGELES - Seriál Krok za krokom pozná azda každý. V 90. rokoch bol neodmysliteľnou súčasťou televíznych obrazoviek. Jednu z hlavných postáv si v ňom zahrala aj Christine Lakin (45), stvárnila drzú AL. A práve ona sa postarala o poriadny šok známemu českému spevákovi. Poslala mu totiž blahoželanie k 30. narodeninám!

Hoci meno Christine Lakin mnohým veľa nehovorí, keď spomenieme seriál, v ktorom dlhé roky hrávala, hneď bude každému jasné, o kom je reč. Herečka totiž stvárnila postavu Al Lambertovej v rodinnom seriáli Krok za krokom. V tom čase bola v tínedžerskom veku... Aktuálne má 45 rokov a okrem herectva sa venuje aj réžii či choreografii. 

Aktuálne však plavovláska poriadne šokovala bývalého superstaristu a obľúbeného českého speváka Jána Bendiga. Ten 14. februára oslávi svoje 30. narodeniny a hviezda z Krok za krokom mu s predstihom k ním zablahoželala. Oslávenec sa týmto obrovským prekvapením, ktoré si preňho pripravil jeho partner Lukáš Rejmon, pochválil na sociálnej sieti Facebook. 

„Neverím! Tento mesiac, konkrétne 14. februára budem mať svoje jubilejné narodeniny. A lukáš sa mi rozhodol pripraviť naozaj originálny odpočet. Každý deň má pre mňa vraj prichystaný video odkaz od mojich obľúbených hercov a spevákov zo zahraničia. Dnes som obdržal prvý, a to od americkej herečky Christiny Lakin, ktorú môžete poznať ako Al Almbert zo sitkomu Krok za krokom,“ napísal k videu Bendig. 

Celú nahrávku však nezverejnil, vraj je osobná. V ukážke, o ktorú sa podelil, mu herečka praje všetko najlepšie k narodeninám, hovorí mu, že to je narodeninový darček od Lukáša a že verí, že si v deň narodenín pozrú Krok za krokom. Veď pozrite sami, tomu sa hovorí prekvapenie!

Viac o téme: Krok za krokomChristine LakinJán Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu