Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvážne FOTO hviezdy Oteckov: Frajerka ho odfotila úplne holého... Zavesil to na internet!

Marek Fašiang s priateľkou Terezou Bizíkovou. Zobraziť galériu (6)
Marek Fašiang s priateľkou Terezou Bizíkovou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nejedna fanúšička sa začervenala! Pri pohľade na najnovšiu fotku Mareka Fašianga (34) na sociálnej sieti Instagram sa ani nie je čomu čudovať. Jeho priateľka Tereza Bizíková (21) ho totiž zachytila v pomerne chúlostivom momente. Bol tam úplne holý... No záberom sa aj tak pochválil na internete!

Marek Fašiang bol slovenským divákom známy najprv ako dabingový herec - vnímali ho napríklad ako hlas slávneho Harryho Pottera. Všetko sa zmenilo, keď získal jednu z hlavných úloh v obľúbenom markizáckom seriáli Oteckovia. A dnes patrí k najobľúbenejším tváram z televíznych obrazoviek.  

Galéria: Oteckovia

Svedčí o tom v neposlednom rade aj obrovská základňa fanúšikov, ktorá sa mu pozbierala na profile na sociálnej sieti Instagram. Práve tam sa Fašiang aktuálne chváli zábermi z dovolenky vo Vysokých Tatrách, ktorú trávi s priateľkou modelkou Terezou Bizíkovou. 

Medzi fotkami skál a ešte stále zasnežených štítov, sa však odrazu na jeho profile objavila pomerne šokujúca fotka. Na podobné totiž u herca zvyknutí nie sme. Jeho partnerka ho totiž odfotila v horskom jazierku - háčikom je, že tam bol Marek úplne holý. 

Jediné, čo prekrývalo jeho najintímnejšie partie, boli boxerky, ktoré si vyzlečené pridržiaval v lone. No a aj takto odvážnou fotkou sa známy Slovák pochválil na svojom Instagrame, čím bez pochýb potešil oko nejednej vernej fanúšičky. 

Odvážne FOTO hviezdy Oteckov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Viac o téme: Marek FašiangTereza Bizíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu