Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Intímne FOTO hviezdy markizáckych Oteckov: Sexi laškovanie s frajerkou!

Priateľka Mareka Fašianga, modelka Tereza Bizíková, zverejnila intímne foto z dovolenky. Zobraziť galériu (6)
Priateľka Mareka Fašianga, modelka Tereza Bizíková, zverejnila intímne foto z dovolenky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kvôli pandémii koronavírusu sa mnohé známe tváre rozhodli stráviť letnú dovolenku hlavne doma na Slovensku. K tým patrí aj herec známy z markizáckych Oteckov Marek Fašiang (35). Jeho priateľka modelka Tereza Bizíková (22) sa však na svojom Instagrame pochválila aspoň záberom z minuloročnej dovolenky na Sardínii. Pozrite, aký intímny záber zverejnila!

Po letnej prestávke, ktorá sa predĺžila o korona-karanténu, sa už čoskoro na obrazovky televízie Markíza opäť dostanú obľúbení Oteckovia. Zatiaľ si herci užívajú dni voľna, kvôli pandémii prevažne na Slovensku. Partnerka jedného z nich - Mareka Fašianga - si tak na sociálnej sieti Instagram na pobyt pri mori aspoň zaspomínala.

Na svoj profil zavesila zmyselnú fotku z dovolenky na talianskej Sardínii. A ide skutočne intímny záber. Zaľúbenci sú na ňom v horúcom objatí a zatiaľ čo modelka bozkáva svojho milovaného na tvár, on má položenú hlavu na jej ramene a... Ruka mu z pása skĺzla až na jej zadok. Skrátka veľmi pekný záber dvoch zaľúbencov, nemyslíte?

 

Viac o téme: Marek FašiangTereza Bizíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu