Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plač v priamom prenose: Moderátorka Televíznych novín sa rozplakala pri správe o prezidentke Čaputovej!

Moderátorka Renata Czadernová sa v priamom prenose rozplakala. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Renata Czadernová sa v priamom prenose rozplakala. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Diváci poludňajších Televíznych novín na obrazovkách českej televízie Nova zostali šokovaní. Moderátorka Renáta Czadernová (35) sa totiž z ničoho nič v priamom prenose rozplakala - pri čítaní správy o slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej!

Diváci poludňajších Televíznych novín na českej televízii Nova nechápali, čo sa deje. A zrejme ani najbližší spolupracovníci moderátorky Renáty Czadernovej. Sympatická brunetka sa totiž v priamom prenose z ničoho nič rozplakala.


Marek (†3) podľa lekára zomrel strašnou smrťou: FOTO Jeho otec sa pred súdom zodpovedá z vraždy


Vodopád sĺz spustila pri čítaní správy o slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej. „Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová zostane preventívne v domácej karanténe. Jeden zo spolupracovníkov sa totiž dostal do kontaktu s pozitívne testovaným na koronavírus,“ zahlásila moderátorka, a to sa jej už triasol hlas a zvieralo hrdlo od plaču. 

Plač v priamom prenose:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Nova)

A čo ju tak rozcítilo? Moderátorku zasiahla správa o smrti dvojročného chlapca - súd tyrana uznal vinným. Text si brunetka prečítala pred uvedením reportáže o našej prezidentke, no hoci ju správa evidentne zasiahla, zachovala sa ako pravá profesionálka a slová prečítala do konca. 

Plač v priamom prenose:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Nova)

„Tesne pred vstupom som čítala správu o utýranom dvojročnom chlapcovi. Ako matku ma to veľmi dojalo,“ vysvetlila emotívny moment Renáta, ktorá je sama mamou dvoch malých detí a len nedávno sa do práce vrátila z materskej dovolenky. 

 

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu