Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ona že má po 40-ke? Ani náhodou! Kvetka Horváthová sa navliekla do kombinézy... To je ale cica!

Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Táto žena skrátka nestarne. A ako áno, tak jedine do krásy. Kveta Horváthová (43) je na markizáckych obrazovkách už dlhé roky a patrí k tým tváram, ktoré vyzerajú stále lepšie. Moderátorka má síce už po štyridsiatke, no miestami by ste jej naozaj tipovali o dobrých 10 rokov menej. Napríklad na tejto fotografii!

Blonďatá moderátorka je väčšinou odetá v slušivých ženských a elegantných stajlingov. Z reťaze sa odtrhne len málokedy, no vždy to stojí zato. Pred pár mesiacmi napríklad zaujala na markizáckej párty, kedy sa z elegantnej dámy stala sexi rocková dračica. Tentokrát sa opäť ukázala v netypickej polohe. 

Galéria: Kvetka Hováthová
Počas piatkového Telerána ako hosťa v štúdiu privítali pretekára Martina Homolu. No a práve pri tejto príležitosti sa Kvetka rozhodla, že sa nechá nahovoriť na krátku zmenu štýlu a obliekla si športovú kombinézu. Okrem toho, že je zrejme jedna z mála žien, ktorej takýto kúsok nepridáva kilá navyše, v športovom overale vyzerala ako dievčatko. No povedzte, netipli by ste si, že na fotografii s Homolom pózuje čerstvá tridsiatnička? 

Kvetka Horváthovej pristane aj športová kombinéza.
Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthovej pristane aj športová kombinéza.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Kvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu