Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kríza? Opatovský zhúkol na manželku a prišiel ŠOK: Musí sa mať pri ňom na pozore

Robo Opatovský
Robo Opatovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Sype si popol na hlavu? Robo Opatovský má skvelú rodinu, manželku ani dcéru by nevymenil ani za nič. Predsa len však otvorene vraví, že je lepší otec ako manžel.

Robo Opatovský je nielen skvelý spevák, ale aj veľmi príjemný človek. Nemá rád napätú atmosféru, stále sa usmieva a ľudí chce skôr spájať: „Snažím sa dávať ľudí dokopy, snažím sa, aby ľudia mali v tých vzťahoch mier a lásku a toto sa snažím implementovať aj do môjho vzťahu…“, tvrdí Robo a jedným dychom zároveň dodáva, že je asi lepší otec ako manžel. Nastala však aj situácia, že musel doma zdvihnúť hlas – a stalo sa niečo, čo nečakal, pretože jeho manželka urobila jedno gesto údajne prvýkrát v živote.


Čo však môže Robovi väčšina z nás závidieť, je určite to, že môže zjesť čokoľvek, a nepriberie. „Fakt mám problém s pribratím. Všetci mi hovoria, po 40-ke, priprav sa na to a po 50-ke, to už je istota. No, zatiaľ to nejak nechodí…“, usmieva sa spevák a odpovedá aj na otázku, ako je na tom s priberaním jeho manželka. Prekážalo by mu, keby jeho manželka rapídne nabrala viac kíl? Použili sme aj príklad, o koľko kilogramov by išlo… sledujte tú zdesenú Robovu reakciu! A to sme ani veľmi neprestrelili...

Kríza? Opatovský zhúkol na manželku a prišiel ŠOK: Musí sa mať pri ňom na pozore (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Robo OpatovskýManželstvoPriberanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu