Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Parišková bojuje s rakovinou: Návrat manžela a prvé slová.... Volala som záchranku, myslela som, že je to trombóza!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (2)
Aneta Parišková

BRATISLAVA - Nie je v tom sama! Aneta Parišková v utorok večer šokovala desivou správou a priznala, že aktuálne bojuje o svoj život proti zákernej rakovine. Za chorou moderátorkou sa zo zahraničia vrátil jej manžel Miroslav, ktorý kvôli prísnym opatreniam do nemocnice vkročiť nemôže. Blondínka sa zároveň prvýkrát vyjadrila k tomu, čo jej hospitalizácii predchádzalo.

Zo slov Anety doslova mrazí. Keď pocítila, že jej zdravotný stav sa zhoršuje, vôbec netušila, že onedlho jej lekári stanovia desivú diagnózu. Keď som si volala záchranku, netušila som, že je to rakovina, ja že zrazenina a bála som sa trombózy, ale s rakovinou som nerátala,” uviedla blondínka pre jojkársky Topstar

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
Zhubné lymfómy má, bohužiaľ, rovno dva. „Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, že intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia,” vyjadrila sa s tým, že po prvotnom šoku a strachu sa rozhodla bojovať zo všetkých síl a tento ťažký zápas nemieni ani náhodou vzdať. 

Aneta Parišková bojuje s rakovinou.
Zobraziť galériu (2)
Aneta Parišková bojuje s rakovinou.  (Zdroj: Instagram A.P.)

„Ja to nevzdám, ja sa nikdy nevzdávam. A teraz, keď bojujem o život, tak to iste nevzdám. Prvotný šok za mnou, idem bojovať. Teším sa, že aj manžel je už doma, stará sa, môžem si vydýchnuť,” povedala bojovníčka z Jojky a onedlho nato na Instagrame zverejnila záber, kde ukázala, ako prebieha návšteva jej manžela. 

Ten do nemocnice kvôli prísnym opatreniam vstúpiť nemôže, svoju lásku chodí aspoň podporovať pod balkón jej izby, „Chodí mi aspoň zakývať a poslať pusu. A potom ide zase domov, postarať sa o chlapcov a pracovať,” napísala Aneta, ktorej držíme v ťažkom boji palce a prajeme, aby bola čo najskôr opäť zdravá a plná síl. 

Viac o téme: RakovinaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu