Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pariškovej posledné vysielanie: Len 3 týždne pred oznámením rakoviny... Nikto ešte nič netušil!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátorka Aneta Parišková (46) v utorok šokovala Slovensko správou, že má rakovinu. Ešte tri týždne pred týmto oznámením sa pritom prihovárala divákom z obrazoviek televízie Joj a nič nenasvedčovalo tomu, že by nebola zdravá.

Každý, kto v utorok zbadal na Instagrame príspevok Anety Pariškovej z nemocnice, zostal ako primrznutý. „V NOÚ som prvou chemoterapiou začala svoj dlhý a náročný boj s rakovinou,” priznala verejne moderátorka. 

Mnohí jej kolegovia ani diváci nemohli uveriť, že práve usmievavá blondínka bojuje s touto zákernou chorobou. Veď len pred tromi týždňami ju mohli vidieť na obrazovkách. Podľa našich zistení sa naposledy objavila vo vysielaní 15. apríla. 

Pariškovej posledné vysielanie: Len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

V tom čase nikomu ani len nenapadlo, že nie je úplne zdravá. Dokonca zrejme ani jej samej. Podľa vyjadrení, ktoré poskytla magazínu Topstar, prišli totiž problémy úplne náhle. Keď som si volala záchranku, netušila som, že je to rakovina, ja že zrazenina a bála som sa trombózy, ale s rakovinou som nerátala,” priznala Aneta. 

Tá sa nakoniec dozvedela desivé správy, no optimizmu ju neopúšťa ani v ťažkých chvíľach. „Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, že intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia,” vyjadrila sa pre svoju domovskú televíziu. 

Pariškovej posledné vysielanie: Len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Aneta Parišková v nemocnici
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková v nemocnici  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu