Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá misska umývala auto: Paparazzi FOTO ako z pánskeho magazínu!

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (8)
Danielle Lloyd (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pohľad na ňu rozpáli každého chlapa! Dni, keď bola Danielle Lloyd (36) škandalóznou hviezdičkou bulváru, sú minulosťou. Bývalá Miss Veľkej Británie totiž žije usporiadaným rodinným životom. Záujem o jej osobu však neopadol a aj v súčasnosti je vďačným objektom pre paparazzov. Pozrite sa, aké sexi zábery sa im v uplynulých dňoch podarilo spraviť.

Danielle Lloyd sa v roku 2006 stala Miss Great Britain. Titulu kráľovnej krásy však neskôr bola zbavená, lebo pózovaním pre pánsky magazín porušila zmluvu. Svoje krivky a sexepíl potom predvádzala pred objektívom neraz... 

A treba uznať, že jej telo je hodé obdivu aj dnes, keď má 36 rokov a je štvornásobnou mamičkou. Troch synov má kráska s futbalistom menom Jamie O´Hara, najmladšieho synčeka porodila súčasnému partneroi Michaelovi O´Neillovi. 

V uplynulých dňoch kráska so svojimi láskami umývali ich luxusné auto. Danielle sa pri tej príležitosti nahodila do červených bikín a rifľových šortiek, ktoré mala provokatívne rozopnuté. Úsporný outfit dokonale zvýraznil sexi krivky niekdajšej missky. Niet pochýb, že keby si otvorila autoumyváreň, tak o zákazníkov by určite nemala núdzu. Čo vy na to?

Danielle Lloyd sa pýši luxusnou postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Danielle Lloyd sa pýši luxusnou postavičkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Danielle Lloyd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu