Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdrvujúce chvíle! Bývalá Miss prišla cez víkend o bábätko

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (6)
Danielle Lloyd (Zdroj: Instagram DL)

LONDÝN - Najhorší pocit na svete! Bývalá kráľovná krásy Veľkej Británie Danielle LLoyd (35) je už matkou 4 detí. Po jesennej svadbe s Michaelom O’Neillom, s ktorým má svoje posledné dieťa, sa netajila, že chce znovu otehotnieť. Lenže o šťastnú novinu sa už s verejnosťou podeliť nestihla - o bábätko prišla.

Danielle Lloyd mala v novembri 2018 nádhernú svadbu v Dubaji. „Koncom roka sa začneme snažiť o bábätko,” povedala vtedy. Už v decembri ale bola v nádeji, že je znovu tehotná. Išlo však o zdravotné problémy, ktorých príznaky boli podobné začínajúcemu tehotenstvu. 

Zdrvujúce chvíle! Bývalá Miss
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DL)

Párik sa snahy o druhé spoločné dieťa nevzdal a v uplynulých týždňoch prežíval radosť, že do ich rodiny pribudne nový člen. Bohužiaľ, bola predčasná. Samotná Danielle totiž na Instagrame cez víkend informovala, že o očakávané dieťatko prišla. 

„Mohla som ťa nosiť v maternici iba chvíľku, ale v mojom srdci zostaneš navždy,” adresovala srdcervúce slová svojmu nenarodenému potomkovi. Podľa všetkého išlo o spontánny potrat v začiatkoch tehotenstva, keďže s verejnosťou sa o novinku ani nestihla podeliť. 

O smutnej udalosti informovala okamžite, ale príspevok zverejnila bež možnosti komentovania. Mnohí jej však vyjadrujú sústrasť prostredníctvom súkromných správ. „Bohužiaľ, Danielle a Michael prišli tento víkend o bábätko. Sú vďační za správy plné podpory, ale v tejto chvíli by radi mali súkromie,” povedal hovorca bývalej Miss Veľkej Británie pre Metro.co.uk.

Danielle Lloyd má troch synov s bývalým manželom a najmladšieho s tým aktuálnym.
Zobraziť galériu (6)
Danielle Lloyd má troch synov s bývalým manželom a najmladšieho s tým aktuálnym.  (Zdroj: Instagram DL)

Viac o téme: Danielle Lloyd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu