Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásnej misske amputovali nohu: FOTO v bikinách vystriedali tieto mrazivé zábery!

Daniella Alvarez ako kráľovná krásy. Zobraziť galériu (10)
Daniella Alvarez ako kráľovná krásy. (Zdroj: profimedia.sk)

BOGOTA - Krutá rana! Daniella Alvarez (32) bola v roku 2011 zvolená za najkrajšiu ženu Kolumbie. Svoju rodnú krajinu reprezntovala aj na svetovej súťaži krásy Miss Universe. S followermi, ktorých má na instagrame viac ako 2 milióny, sa pravidelne delí o zábery svojho dokonalého tela a bezstarostného života. V posledných dňoch však kráska zverejňuje fotky z nemocničného lôžka. Kvôli zdravotným komplikáciám totiž prišla o nohu.

Galéria: Daniella Alvarez je nielen krásna, ale aj silná žena.
Úspešná modelka, kráska z televíznych obrazoviek, či vyslankyňa UNICEF, atraktívna tanečnica - tomu všetkému sa venuje krásna Daniella Alvarez. Niekdajšia misska je však v prvom rade veľmi silnou ženou. Dokazuje to postojom k zdravotným komplikáciám, ktoré jej prišli do života.  

Mninulý rok jej lekári našli v bruchu hrčku. Na prvý pohľad nezávažný problém sa razom zmenil na boj o život. Spomínaná hrčka jej totiž prerušovala prívod krvi do nohy. Kvôli nedokrveniu končatiny sa jej tkanivo začalo rozkladať a hrozila otrava krvi. Lekári jej pret museli nohu amputovať.

Kým Daniella v minulosti bežne zverejňovala na instagrame fotky v bikinách, teraz sa s fanúšikmi delí o zábery z nemocnice. „Stále milujem svoje telo tak, ako pred tým. Nohy? Nepotrebujem ich. Na to, aby som mohlia lietať mám krídla,” napísala kráska, ktorej je veľkou oporou jej rodina a priatelia. Zároveň dodala, že hneď, ako to bude možné a bude mať protézu plánuje opäť behať, bicyklovať sa a tancovať.

Krásna Daniella Alvarez prišla o nohu
Zobraziť galériu (10)
Krásna Daniella Alvarez prišla o nohu  (Zdroj: Instagram)

Daniella Alvarez zvláda neľahkú situáciu vďaka silnej podpore rodiny a priateľov.
Zobraziť galériu (10)
Daniella Alvarez zvláda neľahkú situáciu vďaka silnej podpore rodiny a priateľov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniella Alvarez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu