Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bolestivé FOTO vedátora Karola z Dobre vedieť: COVID-19 sa podpísal na jeho tele.... Upozornenie, TOTO nie je lepra!

Samo Trnka je známy ako vedátor Karol z Dobre vedieť. Zobraziť galériu (4)
Samo Trnka je známy ako vedátor Karol z Dobre vedieť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rúška, rukavice, dezinfekcia a zvýšená hygiena sú opatrenia, ktoré teraz v súvislosti s COVID-19 dodržiavajú ľudia na celom svete. No najmä dve z posledných menovaných dokážu okrem osohu narobiť aj veľkú šarapatu... Aktuálne to pochopil komik Samo Trnka (40), známy ako vedátor Karol z markizáckeho Dobre vedieť. Ukázal totiž, ako aktuálne vyzerajú jeho ruky. Upozornenie, TOTO nie je lepra!

Dezinfekcia a časté umývanie rúk sa môžu škaredo podpísať na ich pokožke. Väčšina antibakteriálnych mydiel a prostriedkov totiž obsahuje alkohol a ten prirodzene vysúša. Treba si preto ruky oveľa viac hydratovať. Na to zrejme ale nepomyslel komik Samo Trnka.

Galéria: Samo Trnka ako vedátor Karol z Dobre vedieť

Na sociálnej sieti Instagram sa totiž podelil o to, ako sa na ňom prevencia proti nebezpečnému COVID-19 podpísala. Zverejnil záber svojej ruky, ktorej pokožka je úplne vysušená a bolestivo popraskaná. „A vaše rúčky vyzerajú ako?“ opýtal sa pod fotkou zabávač známy z markizáckeho Dobre vedieť!

Ku komentáru pridal aj hashtagy, v ktorých upozorňuje, že netrpí žiadnou vážnou chorobou, len si riadne umýva ruky. „To nie je lepra, to je hygiena. Umývaj si ruky,“ píše heslovite v popise. A čo vy, tiež ste doplatili na časté umývanie rúk poškodenou kožou?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A vaše rúčky vyzerajú ako? #tonenilepra #tojehygiena #umyvajsiruky #washyourhands #covid #hands

Príspevok, ktorý zdieľa Samo Trnka (@tensamotrnka),

 

Viac o téme: Dobre vedieťSamo Trnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu