Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIEME PRVÍ Rozboril odchádza z JOJky, veľký návrat do Markízy: Bude moderovať SUPERSTAR!

Rozboril odchádza z JOJky, veľký návrat do Markízy! Zobraziť galériu (2)
Rozboril odchádza z JOJky, veľký návrat do Markízy!

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Fanúšikovia Vila Rozborila (53) zostanú v poriadnom šoku. Po rokoch, čo moderátor pracoval v Jojke, aktuálne chystá veľký návrat do Markízy. Pod palcom bude mať šou, akú by na neho tipoval naozaj iba málokto - stane sa tvárou Superstar!

Túto šokujúci informáciu nám potvrdil aj náš dobre informovaný zdroj v Záhorskej Bystrici. „Áno, Vilo dostal ponuku pracovať pre Markízu už dávnejšie, doteraz sme však pre neho nemali vhodný formát. A keďže situácia okolo Superstar je pre koronavírus všelijaká, vedenie sa rozhodlo šou zveriť do jeho rúk,” prezradil náš zdroj s tým, že zákulisím šou má divákov sprevádzať raper Najk Spirit. 

Galéria: Vilo Rozboril, moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi
Keď sme sa pýtali, či sa vie aj to, kto bude jeho moderátorskou dvojičkou z českej strany, dostali sme sa len k menám pôvodných horúcich favoritov.  „Najprv sa uvažovalo, že Vilo zostane sám, kto s ním bude moderovať za Čechov, vám ale povedať neviem. Z poroty mali najprv stiahnuť Mareša, uvažovalo sa aj o Helene Vondráčkovej. Tá ale súhlasila len s podmienkou, že súťažiaci budú v každom kole spievať jej hity a hymnou Superstar sa stane pieseň Lásko má ja stůňu,” prekvapil nás zdroj z Markízy.

V tejto súvislosti nás logicky zaujímalo aj to, kto prevezme jeho žezlo v Jojke. Pracovníčka televízie nás však svojimi slovami upokojila, pretože našli vhodnú náhradu. „Po dlhom zvažovaní sme prišli k záveru, že ideálnou náhradou bude Martin Jakubec. Vďaka tomu nám odpadol problém zháňať do relácie komparzistov, keďže svoju účasť v hľadisku potvrdili už stovky mrštných dôchodkýň z celého Slovenska,” povedala nám PR manažérka, ktorá si nepriala byť menovaná. 

PRVÝ APRÍL!

Tento článok je fikcia a žiadne v ňom uvedené informácie sa nezakladajú na skutočnosti. Aj napriek krízovej situácii na Slovensku veríme, že ste sa aspoň trošku pobavili a prajeme vám príjemný deň bláznov :)

Viac o téme: SuperstarMarkízaVilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu