Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Diagnóza karanténa: Plačkovú vydesil znudený manžel... Zuzanu skoro vystrelo!

Plačkovú vydesil znudený manžel! Zobraziť galériu (4)
Plačkovú vydesil znudený manžel! (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BRATISLAVA - Tak títo dvaja sa naozaj našli! Kým niektorí domácu karanténu zvládajú, akoby sa nič nedialo, iní sa začínajú poriadne nudiť a pre chvíľkové spestrenie svojho voľného času využijú akúkoľvek príležitosť. Podľa videa, ktoré nedávno zverejnil manžel Zuzany Plačkovej, to u nich doma musí byť naozaj zaujímavé...

O zábavu sa v tejto dvojici zrejme stará najmä René. Nedávno bavil ľudí, keď sa rozhodol vytvoriť rúško pre svoje auto a s takto zodpovedne upraveným vozidlom sa premával po Bratislave. Jeho rúškom chránený tátoš sa na pár dní stal hitom sociálnych sietí, aktuálne prišiel s ďalším poriadnym úletom.

Galéria: Zuzana Plačková

Zuzana Plačková, René krik (Zdroj: Instagram René Rendy)
Ten si odniesla jeho manželka Zuzana. Počas leňošenia v posteli sa hrala so svojím telefónom a v tom momente by jej vôbec nenapadlo, že o chvíľu začne jačať na celý byt. Zjavne znudený René ju nachytal úplne jednoduchým, zato mimoriadne efektívnym spôsobom. 

Keď sa Zuzana venovala mobilu a dívala sa na obrazovku, jej drahý ju začal nakrúcať a na nič netušiacu a nevnímajúcu brunetku skrátka zvrieskol. Inluencerka v tej chvíli zrejme prekonala štyri malé infarkty a v šoku zvrieskla tiež. Keď zistila, že ide iba o žart a René sa začal rehotať na plné kolo, situácia rozosmiala aj samotnú brunetku. Jej vyplašený výraz však rozhodne stál zato, presvedčte sa o tom sami vyššie!

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené Rendy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu