Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Evelyn sa s tým nepára: Holé FOTO z vane... Aha, tu ma máte!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slobodná a krásne smelá, spieva sa v jednom z najväčších hitov od skupiny Elán, pričom sa tieto známe slová aktuálne absolútne hodia k osobe komičky Evelyn (29). Blondínka už niekoľko mesiacov chudne ako na bežiacom páse a je v naozaj parádnej forme. No a s novým telom prišla aj väčšia dávka odvahy!

Evelyn snáď nikdy nevyzerala lepšie ako počas uplynulých mesiacov. Spolu s kilami navyše komička zhodila aj zábrany, postupom času na jej profile pribúdali fotografie v bikinách, našli sa však aj odvážnejšie. Blondínka ešte počas poslednej série Farmy divákom každou epizódou vyrážala dych.

Galéria: Eva Evelyn Kramerová
Skvele upravená vizáž a dobre padnúce modely, v ktorých vynikli jej ženské krivky, z nej spravili hotovú televíznu hviezdu. Na fanúšikov Evelyn nezabúda ani počas karantény a na svojom profile ich pravidelne zásobuje čerstvými snímkami a videami, s Petrou Polnišovou sa stále venujú svojmu ostrovtipnému podcastu Jau, to bolelo.

Evelyn zverejnila zábery z čľapkania sa vo vani.
Zobraziť galériu (4)
Evelyn zverejnila zábery z čľapkania sa vo vani.  (Zdroj: Instagram E.K.)

Evelyn sa s tým
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

Okrem tohto všetkého však ponúka aj intímnejšie zábery zo súkromia. Najnovšie na svojom Instagrame zverejnila také, ktoré potešia nejedno mužské oko. Blondínka sa ukázala, ako leňoší vo vani a odhalila aj kúsok nahého tela. Ktovie, čo príde, keď sa vonku trošku oteplí. Možno jej postavičku uvidíme aj v plavkách a prekvapí tým, že sa jej ako jednej z mála podarilo schudnúť aj v karanténe! 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu