Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačková sa zbavuje luxusného auta: TOTO s ním plánuje... To vážne?!

Zuzana Plačková  Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA – Nie je to tak dávno, čo si reality hviezdička, influencerka a podnikateľka v jednom Zuzana Strausz Plačková (28) zadovážila luxusné a poriadne drahé auto. To si nechala pretvoriť podľa vlastných predstáv, a tak sa po cestách premáva v ružovom tereňáku. Teraz má v pláne zbaviť sa svojho predchádzajúceho strieborného tátoša!

Keď sa povie meno Zuzana Plačková, každý okamžite vie, o koho ide. Tmavovláska je naša najznámejšia instakráľovná, účastníčka reality šou a úspešná podnikateľka, ktorá si v poslednom čase plní jeden sen za druhým. Naposledy to bola kúpa luxusného terénneho auta, ktoré si nechala zmeniť podľa seba. Ružový Brabus ju stál bezmála 197 000 eur, ktoré zaplatila v hotovosti.

Zuzana Plačková za toto auto zaplatila 197 000 eur.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková za toto auto zaplatila 197 000 eur.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Zuzana však už doma jedného luxusného tátoša mala, ktorého si nechala obaliť zrkadlovou fóliou. Teraz sa ho však chystá zbaviť. Dlho premýšľala nad tým, čo so svojím luxusným autom urobí, až sa napokon rozhodla, že ním poteší niekoho zo svojich followerov. Autíčko dáva Plačková totiž do súťaže.

„Tak a je to oficiálne, budúci týždeň súťaž o toto moje auto. Dlho som rozmýšľala, čo urobím s týmto autom a toto bude proste najlepšie riešenie. Moje auto bude môcť vyhrať naozaj ktokoľvek a s radosťou ho darujem víťazovi,“ napísala Zuzana Plačková na svojom Instagrame. Čoskoro sa tak zrejme na zrkadlovej mašine bude premávať už niekto iný.

Zuzana Plačková sa rozhodla dať svoje auto do súťaže.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa rozhodla dať svoje auto do súťaže.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu