Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tento chlap má v posteli sexicu Irinu? Bradley, z toho ťa porazí!

Irina Shayk Zobraziť galériu (7)
Irina Shayk (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Ďalšia hviezdna milenka! Irina Shayk (34) je krásna žena, ktorej sexepíl očarí nejedného muža. Modelka od rozchodom s hercom Bradley Cooperom (45) nemá po svojom boku oficiálneho partnera. Ktovie, či sa to v blízkej dobe zmení. Paparazzi ju totiž v posledných dňoch viackrát pristihli s lovcom celebritných mileniek.

Irina Shayk sa do povedomia verejnosti dostala nielen ako modelka, ale tiež ako frajerka futbalistu Cristiana Ronalda. Štyri roky tvorila pár aj s Bradley Cooperom, s ktorým má dcérku. Keď sa v médiách objavili správy o ich rozchode, mnohí zostali zaskočení. Herca spájali so speváčkou Lady Gaga, okolo Iriny sa tiež motali nejakí muži. Ani v jednom prípade však nešlo o vážnejší vzťah.

V posledných dňoch trávi krásna rodáčka z Ruska chvíle v spoločnosti 33-ročného obchodníka s umením Vita Schnabela. Dokazujú to zábery, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. 

Tvoria Vito Schnabel a Irina Shayk nový pár?
Zobraziť galériu (7)
Tvoria Vito Schnabel a Irina Shayk nový pár?  (Zdroj: profimedia.sk)

Meno Vito Schnabel nie je v šoubiznise nové. V minulosti tvoril pár s modelkou Heidi Klum, randil aj s bývalou manželkou Johnnyho Deppa - Amber Heard, či herečkou Madalinou Ghenea. Irina si svoje súkromie vždy prísne strážila, takže ani dohady o vzťahu s Vitom nijako nekomentovala. Nechajme sa teda prekvapiť, či z ich stretnutí bude napokon niečo vážnejšie. A zaujímavé by určite bolo vedieť, čo na nich povie Bradley...

Viac o téme: Irina ShaykVito Schnabel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu