Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovské prekvapenie zo šoubiznisu: Títo dvaja milencami? Tak to je MEGA!

Zobraziť galériu (10)

LOS ANGELES - Viete si ich spolu predstaviť? Svetová médiá v týchto dňoch obletela poriadne zaujímavá pikoška. Jej hlavným aktérom je herec Bradley Cooper (46), ktorý vraj randí s nemenej slávnou a známou hviezdou šoubiznisu. Ak sú tieto dohady pravdivé, tak sa nám zrodil krásny pár. Aha, s kým ho spájajú!

Film Zrodila sa hviezda mal na konte viacero nominácií, získal pár cien a tešil sa veľkej popularite. Nečudo. Láska, ktorú pred kamerami stvárnili Bradley Cooper a Lady Gaga totiž pôsobila až príliš dôveryhodne. A mnohí dodnes veria tomu, že hlavní protagonisti prežili románik aj mimo kamier. 

Galéria: Lady Gaga a Bradley Cooper stvárnili milencov (vraj len) vo filme Zrodila sa hviezda

Obom im v tom čase skrachovali ich vzťahy. A hoci fanúšikovia ich túžili vidieť spolu ako oficiálny pár, nedočkali sa toho. Každý z nich sa pobral inou cestou. Lady Gaga skončila v náručí podnikateľa, investora a filantropa Michaela Polanského.


Lady Gaga miluje pracháča: Nežnosti pred paparazzmi, intímne FOTO na webe!


S menom Bradleyho Coopera boli po rozchode s Irinou Shayk spájané viaceré ženy. Okrem Lady Gaga sa špekulovalo napríklad aj o jeho dlhoročnej kamarátke Jennifer Garner, či Sienne Miller. Známy herec však žiadnu zo spomínaných žien nepredstavil ako svoju oficiálnu partnerku. 

Bradley Cooper má s modelkou Irinou Shayk rozkošnú dcérku, kvôli ktorej sa pravidelne stretávajú.
Zobraziť galériu (10)
Bradley Cooper má s modelkou Irinou Shayk rozkošnú dcérku, kvôli ktorej sa pravidelne stretávajú.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ktovie, či tomu bude inak v prípade jeho najnovšieho údajného románika. Podľa medializovaných informácií vraj Bradley randí s úspešnou speváčkou Adele. Tá sa v apríli 2019 rozišla s otcom svojho syna - Simonom Koneckim, s ktorým ju súd nedávno oficiálne rozviedol. Istý čas sa špekulovalo, že má blízko k raperovi menom Skepta. Podobne ako Bradley, však ani ona nemala žiaden oficiálny vzťah.  

Herec Bradley Cooper a speváčka Adele sú vraj milencami.
Zobraziť galériu (10)
Herec Bradley Cooper a speváčka Adele sú vraj milencami.  (Zdroj: SITA a NBC)

Viac o téme: AdeleLady GagaBradley CooperZrodila sa hviezda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu