Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Božskú Irinu načapali paparazzi: Holé prsia v dlaniach a... Čo tá sukňa?

Irina Shayk Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO - Nezvyčajné zábery! Že je Irina Shayk (34) zaujímavým objektom, o tom netreba vôbec diskutovať. Ruská modelka, ktorá randila s viacerými známymi mužmi, má totiž sexepílu na rozdávanie. Pravidelne ho predvádza aj pred objektívmi módnych fotografov. Nedávno však na ňu poľovali aj paparazzi. Aha, čo sa im podarilo nafotit!

Na topkách sme vás informovali, že v Miláne pred pár dňami prebiehal Fashion Week. Kvôli pandémii COVID-19 bol samozrejme iný, než býva zvykom. Na prehliadkových mólach však aj tak nechýbali krásne a známe modelky. 

Pre značku Versace predvádzala aj krásna Irina Shayk. Tá si pobyt v Taliansku predĺžila a plnila si aj iné pracovné povinnosti. Ako prezrádzajú zábery bulvárnych fotografov pri jazere Como fotila fashion zábery pre nemecké vydanie magazínu Vogue.

Paparazzom sa podarilo zvečniť krásnu modelku aj v celkom zaujímavých momentoch. Spomenúť možno chvíľu, keď sa prezliekla a mala na sebe sukňu a roztvorený župan, pričom si holé prsia kryla dlaňami.

Irina Shayk
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ak majú ženy pri pohľade na Irinu "mindráky", možno ich poteší, že aj ona zažila ten pocit, keď je jej nejaký kúsok oblečenia malý. Počas fotenia ju totiž obliekli do sukne, ktorá sa jej nedala zapnúť. V magazíne túto chybičku vidno nebude, avšak bulvárnym fotografom je toto tajomstvo odhalené. 

Irina Shayk pózovala aj v sukni, ktorá jej bola príliš tesná.
Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk pózovala aj v sukni, ktorá jej bola príliš tesná.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu