Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na slovenských cestách kosí smrť: FOTO Auto vrazilo do stromu, vodič (†42) nemal šancu prežiť!

Vodič náraz do stromu neprežil Zobraziť galériu (4)
Vodič náraz do stromu neprežil (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

VEĽKÝ GROB – Polícia v Galante dokumentovala v utorok tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul 42-ročný vodič z obce Pusté Úľany. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. K veľmi podobnej nehode došlo v rovnaký deň aj na Orave.

FOTO obrovskej tragédie na Orave! Zdemolované auto v strome, mŕtveho vodiča (†21) našiel cestár

Prvá spomínaná nehoda sa stala v popoludňajších hodinách na rovnom úseku cesty v katastri obce Veľký Grob. "Vodič viedol osobné auto v smere od obce Veľký Grob na Pusté Úľany. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, následne mimo cestu a narazil do stromu. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Kredatusová.

Vodič náraz do stromu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Ako ďalej doplnila, v týchto dňoch síce nehrozia zápchy a na cestách je relatívny pokoj, ale netreba strácať koncentráciu. "Je potrebné sa sústrediť na šoférovanie a venovať pozornosť situácii a okolnostiam na ceste. O životoch a nielen za volantom, môžu niekedy rozhodovať sekundy," vyjadrila sa krajská policajná hovorkyňa.

Vodič náraz do stromu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Čierny utorok

V ten istý deň v nočných hodinách došlo k veľmi podobnému nešťastiu na Orave. Vodič taktiež neprežil náraz do stromu. Telo len 21-ročného mladíka v havarovanom vozidle našiel šofér cestárskeho auta. 

Tragická nehoda na Orave.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

Žilinský policajný hovorca Radko Moravčík informoval, že u nebohého bude vykonaná pitva. Tá preukáže, či sa pred jazdou posilnil alkoholom. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaAutoStromVodičVeľký Grob
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu